CVJETNA RAPSODIJA: zavirite u The Florist, mjesto u kojem vlada vječno proljeće

Nakon Liverpoola i Bristola, osvanuo je treći The Florist, dio lanca restorana koji plijene pozornost svojim hvaljenim menijem i koktelima, ali i izgledom. I ovaj posljednji, smješten u Watfordu, gradiću 25 km udaljenom od Londona, uređen je u istom stilu, s prepoznatljivim cvjetnim dekoracijama drveća i stropnih instalacija

 

 

Trip Advisor je već prepun oduševljenih komenatara turista i svih ostalih koje je put nanio u najnoviji The Florist, restoran i bar koji jednaku pažnju poklanja meniju kao i izgledu interijera. Upravo zbog ovog drugoga, svoje prekrasne unutrašnjosti, koja ga čini pravim “instafriendly” mjestom, mnogi će potegnuti iz obližnjeg Londona i drugih mjesta u gradić Watford samo kako bi posnimili interijer, uz obavezni selfie.

Foto: The Florist

Instalacijama u vidu velikih rascvjetnih stabala, poput onih u proljeće, te zidnih i stropnih aranžmana složenih u bukete i zanimljive kompozicije doista će teško bilo tko odoljeti, pa čak i ljubitelji minimalizma. Sve se doima nestvarno, gotovo bajkovito. Ružičasta ili prema Pantoneu – Living Coral nijansa osvaja cijeli prostor, a cijelu priču efektno zaokružuju neonski natpisi, tapete, industrijske metalne visilice i shabby “podloga” u vidu drvenih podova i stropova te bijelih stolova i stolica.

Foto: The Florist

Cijeli priča oko The Florista je tim zanimljivija jer se nalazi u sklopu mini trgovačkog centra i doista ne biste očekivali ovakav ugostiteljski objekt na ovoj lokaciji. Obično se takva mjesta, sa shabby i cotage štihom nalaze u malim engleskim selima i izletištima. Budući da je kraj samog ulaza ovaj mali cvjetni i nadasve nostalgični raj nudi još jedan adut: pogled na ulicu, prolaznike i vizure inače starinskog i šarmantnog Watforda.

Foto: The Florist

A noćni ambijent The Florista još je atraktivniji jer se unutar velikih stabala upale lanterne što mu daje dodatnu injekciju romatnične atmosfere. Bonus ovoga prostora jest njegova površina od 250 četvornih metara i tri odijeljenja prostora koji pružaju raznolikost, ali i veću privatnost i intimu.

 

Komentari