ČUDO OD KREVETA: pametni HiBed ležaj ostavit će vas bez daha

Talijanski arhitekt Fabio Vinella dizajnirao je krevet koji plijeni pozornost svojim dizajnom, a potpuno će vas osvojiti zbog svojih performansi koji vam omogućuju da u njemu ostanete gotovo cijeli dan. HiBed ima ugrađenu rasvjetu, zvučnike i uvlačni TV ekran od 70 inča, odnosno 177 cm. No, to nije sve…

 

Pametni telefoni, televizori i satovi dobili su svoje nasljednike. I to ne baš tamo gdje bismo očekivali. Komad namještaja poput kreveta godinama se ne mijenja u svojim temeljnim svojstvima i njegovo oblikovanje nikada ne uključuju tehnologiju. No, sada se pametna tehnologija implementirala i u njega. I to zahvaljujući talijanskom arhitektu Fabiju Vinelli koji je javnosti nedavno predstavio HiBed krevet rađen u suradnji s tvrtkom Hi Interiors.

 

Foto: Hi Interiors

 

Riječ je o doista pametnom ležaju koji nudi puno više od mjesta na kojem ćemo se naspavati i provesti noć. Krevet prije svega plijeni pažnju svojim neobičnim dizajnom koji ima upečatljive okvire i naglašeno kućište od drveta. A ostala svojstva, koja se uglavnom ne vide na prvi pogled, itekako će plijeniti pažnju svih onih sklonih modernim tehnologijama i onih koji običavaju gledati tv u spavaćoj sobi.

 

Foto: Hi Interiors

 

Okvir kreveta nudi rasvjetu odozgor kako biste mogli čitati te veliki tv ekran od 70 inča (177 cm) sa zvučnicima, koji se izvuče po potrebi. Na njemu, kada se razvuče, uz pomoć projektora i aplikacije možete gledati omiljene filmove i serije. Dodatna rasvjeta je i u donjem dijelu kreveta, s bočnih strana, koja doprinosi atmosferi u spavaćoj sobi. Pored toga, HiBed prati stanje temperature, kvalitete zraka i razine buke prati vaše spavanje i tjelesnu težinu. U sebi ima ugrađen alarm koji će vas probuditi kada kod poželite i naravno, ponuditi vam informacije o vremenskim prilikama te najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta.

HiBed je trenutno dostupan za predbilježbu na internetskim stranicama Hi-Interiors, iako cijene još nisu otkrivene.

Foto: Hi Interiors
Komentari