PRAKTIČNO, PRESLATKO I DRUGAČIJE: mama Mihaela kreirala je proizvode za bezbrižan bebin san

Mihaela Tokić stoji iza novog domaćeg brenda Baby sleep IGLOO koji donosi inovativne proizvode od tekstila koji će omogućiti bebama, ali i rodtieljima kvalitetniji san

 

 

 

Spavanje je top tema svih roditelja koji imaju malu djecu. Prespavana noć je cilj svakog roditelja, no bebe svejedno imaju vlastiti raspored i ritam. Baby sleep IGLOO naziv je brenda koji u svojoj ponudi putem webshopa ima proizvode koji će bebama, ali i roditeljima osigurati bolji, neisprekidan san.

Ovaj inovativan hrvatski proizvod objedinio je nekoliko segmenata – proizvodnja je pokrenuta u listopadu u Zagrebu, a dizajn je vlasnica brenda Mihaela Tokić osmislila u suradnji s poznatim hrvatskim ilustratorom Josipom Vranjkovićem.

Vlasnica brenda Mihaela Tokić / Foto: Sanja Jagatić

„Kada sam pokrenula webshop, cilj mi je bio proizvesti sve ono što nisam mogla pronaći među ponudama raznih baby dućana, a da je praktično, drugačije i potrebno. Zato se u Baby sleep IGLOO webshopu mogu pronaći ukrasne 4D ogradice sa šuškalicama, šuškave igračke,  tješilice, organizatori, zaštitne spužve, vreće za držanje pelena, čuvar glavice u vožnji dok beba spava, ali i standardna ponuda koja uključuje dekice, posteljine i jastuke za trudnice”, objasnila je Mihaela Tokić, vlasnica Baby sleep igloo.

Foto: Sanja Jagatić

 


Inovacija koja nam je privukla pažnju svakako je ogradica zaštitnica,  zakrivljena “preko ruba ogradica” koja čuva malog istraživača od udaraca kad se krene dizati na noge. Ovaj proizvod objedinjuje nekoliko stvari u jednom – ogradicu, ukras, igračku, zvečku, šuškalicu i didaktičke elemente čime će razbuditi sva bebina osjetila i privući je u krevet.  Ogradica zaštitnica lako se postavlja i skida radi pranja i ima praktičan džepić za dudu.

 

Foto: Sanja Jagatić

Još jedan proizvod je novina: zaštitne spužve, koje dolaze u raznim duljinama, a koje se mogu koristiti na rubu krevetića od bebina rođenja te kroz sve vrijeme odrastanja kao zaštitu od udaraca na raznim opasnim predmetima u stanu: rubovima stolova, komoda, kreveta, staklenog i drvenog namještaja.

Foto: Sanja Jagatić

Među proizvodima je i 3u1 dekica, vrlo pratična jer su na jednoj strani nježni minky mjehurići ili najnježniji velur dok je druga strana od stopostotnog pamuka, pa je možete okrenuti na stranu koja odgovara vremenskim uvjetima te noći. Na dnu dekice je i zatvarač kroz koji lako umetnete poplun različite debljine, ovisno o godišnjem dobu.

 

Foto: Sanja Jagatić

 

Komentari