Upravljajte klimom putem pametnog telefona bilo kada i bilo gdje!

Zaboravili ste ugasiti klima uređaj ili želite da vas dočeka ugodno rashlađen stan kada se vratite s posla? Od sada to više nije problem. Vivax Wi-Fi vam dopušta da ga ugasite ili upalite gdje god se nalazili.

Slijedeći tržišne  trendove Vivax je otišao korak dalje i povezao svoje uređaje s pametnim telefonima i tabletima. Tako je ovaj domaći brend stao uz bok svjetskim proizvođačima klima uređaja. Od sada možete putem aplikacije na  pametnom telefonu ili tabletu upravljati klima uređajem u svakom trenutku, čak i ako niste u blizini. Vivax inverter mono split klima uređaji iz serije AEHI i AECI imaju novu mogućnost proširenja funkcija pomoću Wi-Fi modula kojim se spajaju na kućnu bežičnu mrežu. Kada ste spojeni na bežičnu mrežu unutar doma, smartphone funkcionira kao daljinski upravljač, i to u bilo kojoj prostoriji doma. Na primjer, uređaj u spavaćoj sobi koja se nalazi na katu vašeg doma možete uključiti i iz bilo kojeg dijela stana ili kuće. Ako ste izvan dometa kućne mreže, upravljati klima uređajem možete putem povezivanja na 3G, 4G ili bilo koju drugu Wi-Fi mrežu. Tako čak i s radnog mjesta možete upaliti klimu da bi vas dočekao ugodno rashlađen stan.

Vivax

Osim za paljenje i gašenje, pomoću besplatne aplikacije možete kontrolirati i druge opcije poput brzine rada ventilatora, željenu temperaturu, mod rada (grijanje, hlađenje, ventiliranje ili odvlaživanje), saznati koja je trenutna temperatura u prostoru ili na vanjskoj jedinici. Također, pomoću jedne aplikacije možete kontrolirati neograničen broj uređaja, što će se osobito korisnim pokazati u poslovnim objektima ili pak onim turističkim.

Trenutno se na tržištu mogu naći „pametni klima uređaji“, a u planu je i ostale kućanske uređaje povezati u umreženi sustav. Više informacija potražite na službenim stranicama.

Komentari