ODABRALI SMO DOBITNIKA: saznajte tko je osvojio nagradni mini makeover blagovaonice

Za sve one koji žele osvježiti izgled svoje blagovaonice, ekipa InDizajna raspisala je u rujnu u suradnji s tvrtkom Modul nagradni mini makeover za ovu prostoriju. A sada imamo i dobitnika!

 

 

 

Blagovaonice su iznimno bitan dio svakoga interijera jer u njima provedemo dobar dio vremena kada smo u svome domu. Volimo da su to topli i ugodni prostori i da odišu stilom, no obično se dogodi da im upravo sve to – nedostaje.

Skloni smo više pažnje pokloniti izgledu kuhinje, boravka ili primjerice kupaonice, tako da uređenje blagovaonice bude na brzinu, bez planiranja i nekog koncepta. U početku i ne primjećujemo sve mane svoje blagovaonice, no s vremenom one postaju sve vidljivije i sve više nam smetaju.

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

Stoga smo u suradnji s tvrtkom Modul početkom rujna pokrenuli dodatni nagradni natječaj Iznenadi me u kojem su gledatelji mogli prijaviti samo blagovaonicu čijim izgledom nisu zadovoljni, bilo da je riječ o monotoniji, nedovršenosti, dotrajalosti…

Na natječaj je stiglo gotovo 300 prijava, a predstavnici tima InDizajn i tvrtke Modul trebali su odabrati jednog dobitnika, što nije bio nimalo lagan zadatak. Kriteriji su bili zanimljiv i kreativan odgovor na zadano pitanje “Zašto baš ja zaslužujem mini preuređenje blagovaonice?”.

U odabiru dobitnika žiri se vodio i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku od osam sati i s obzirom na primjenjivost asortimana tvrtke Modul. Nakon višednevnih pregledavanja svih prijava, odlučeno je da osvježenje blagovaonice dobiva Nina Horvat iz Koprivnice.

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

U jednoj od idućih epizoda aktualne, 18. sezone InDizajna bit će prikazano preuređenje odabrane blagovaonice.

InDizajn tim i Modul zahvaljuju svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju uz nadu da će više sreće imati sljedeći puta!

Komentari