Tražite pločice i sanitarije za svoju novu kupaonicu? U Petrokovu su na super popustu

S obzirom na to da kupaonica spada u najzahtjevniji, ali i najskuplji dio uređenja interijera, popusti na kvalitetne pločice, miješalice, sudopere, tuševe i ostalu opremu uvijek su dobrodošli jer olakšavaju ostvarivanje naših zamisli. Zavirite stoga u sjajnu rujansku akciju u Petrokovu!

 

 

Opremanje kupaonice uvijek je veliki izazov, ne samo zbog malog prostora koji mora zadovoljiti funkcionalne i estetske kriterije, nego i zbog potrage za kvalitetnim komponentama koje čine ovaj prostor otpornim i dugotrajnim. Pored toga, kupaonica obično spada u najskuplje dijelove uređenja svakog interijera, pa je veliki izdatak ujedno i veliki izazov za vlasnike, zar ne? Jer, obično imamo ograničen budžet pa ponekad pristajemo na kompromis i odustajemo od svojih želja. No, ne mora baš uvijek biti tako!

Petrokov je omogućio da tijekom cijeloga rujna nabavljate sve potrebno za kupaonicu (ali i ostale dijelove stana gdje ćete koristiti keramiku, sudoper, miješalice…) a usto ne odustanete od estetike i željenih modela. Pored keramike i sanitarija, Petrokov nudi popust i na komponente u sustavu grijanja – peć na pelete, podno grijanje, radijatore, klima uređaje…

Dođite u poslovnice Petrokova u Zagrebu, Rijeci, Puli, Čakovcu, Zadru, Osijeku i Dugopolju i ostvarite super sezonski popust i do 30 posto!

Evo i naših favorita s popusta:

 

KERAMIKA:

Postoje mnoge moderne alternative poput epoxy smole, mramora i terazza, no svi ipak vole u svojim kupaonicama i kuhinjama imati za zidne i podne obloge – keramiku. Pored uzorka mramora i betona, najtraženiji je onaj s uzorkom drveta ili s patchwork motivima.

PODNE PLOČICE RAGNO/WOODTALE, 186,54 KN/M2 UMJESTO 266,48 KN/M2

 

ZIDNE PLOČICE RAGNO/TRAMA, 124,35 KN/M2 UMJESTO 177,65 KN/M2

 

ZIDNE PLOČICE ROCA/CARRARA, 139,40 KN/M2 UMJESTO 199,14 KN/M2

 

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ

Ormarići kao i njima pripadajući umivaonici u suvremenim kupaonicama traže pažnju, stoga je njihov dizajn iznimno bitan. Jer, osim što su funkcionalni, oplemenjuju prostor svojim oblikom. Trenutno su moderni nadgradni umivaonici te oni ugradbeni koji imaju zanimljiv dizajn.

 

KUPAONSKI ORMARIĆ ISPOD UMIVAONIKA STANDARD/TEMPO, 1077,12 KN UMJESTO 1538,75 KN; UGRADBENI UMIVAONIK IDEAL STANDARD TEMPO 246,54 KN UMJESTO 352,20 KN

 

OPREMA ZA TUŠ

Tuševi polako, ali sigurno dolaze na mjesto kada u kupaonicama – praktičniji su, odgovaraju suvremenom načinu života te su idealni za male kupaonice jer štede prostor. Stoga se proizvođači trude biti što inovativniji i kreativniji u stvaranju opreme za tuš kabine – od kada, paravana i miješalica, pa sve do onih malih ali bitnih dijelova poput kanalica za odvod koje mogu zahvaljujući dizajnu biti jak stilski naglasak u kupaonici!

 

TUŠ KABINA KOLO/REKORD, 1143,10 KN UMJESTO 1524,13 KN

 

Novost u Petrokovu je Pe-Line oprema za kupaonice, a na popustu su trenutno tuš kade i kanalice. Riječ je inače o kućnom brendu tvrtke Petrokov koji svojom kvalitetom i cijenom jamči potpuno zadovoljstvo svakom kupcu. Proizvodi u Pe-Line asortimanu proizvedeni su od strane renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača.

TUŠ KADA PE-LINE, 459,37 KN UMJESTO 612,50 KN

 

TUŠ KANALICA PE-LINE, 899,94 KN UMJESTO 674,95 KN

 

 

WC SET

WC školjke i kotliće najbolje je uskladiti sa stilom ostalih sanitarija i pritom ne zaboraviti na njihov dizajn. Za suvremeno uređene kupaonice, u kojima prevladavaju jednostavne ravne linije, predlažu se viseće WC školjke četvrtastog ili ovalnog oblika, s vodokotlićima ugrađenima u zid te elegantna tipkala. Sve ove varijante štede i prostor.

WC ŠKOLJKA VISEĆA AQUABLADE S DASKOM SOFTCLOSE, AKTIVACIJSKOM TIPKOM I UGRADBENIM VODOKOTLIĆEM; IDEAL STANDARD/TESI, 2128,37 KN UMJESTO 3040,53 KN

 

 

Foto: Petrokov

PROMO

Komentari