Nova radionica keramike Tee Radić, božićno izdanje. I to u dva termina!

Suradnja škole za dizajn interijera Mirjane Mikulec i Tee Radić se nastavlja. Nakon što su prve dvije radionice keramike ove splitske kiparice bile rasprodane u svega nekoliko sati, otvorena su dva nova termina!

 

Keramika je vrlo popularan medij za oblikovanje uporabnih i dekorativnih predmeta, a kada ga vodi osoba s iskustvom i znanjem, poput splitske akademske kiparice Tee Radić iz brenda Terra Ceramica, onda nimalo ne čudi što su njezine nedavne radionice keramike u prostoru škole za dizajn interijera bile rasprodane u svega nekoliko sati. Zato smo odlučili pokrenuti novu radionicu i to u dva termina!

Radionica Osnove keramike, koja se održava u prostorima škole 15. prosinca u 11 odnosno 16 sati, bit će ovoga puta nešto drugačija, obojena blagdanskim ruhom. Naime, personalizirane šalice ili zdjelice koje će polaznici sami izrađivati dodatno će moći, ako žele, ocrtati blagdanskim motivima.

Foto: Danijela Šola Kušec

Teina radionica Osnove keramike svojevrsni je uvod je u tehniku pinchanja, odnosno “štipanja”. Ovaj način oblikovanja predmeta vrijedan je aspekt rada s glinom i najizravnija je metoda za interakciju s medijem, oslanjajući se samo na svoje ruke“, kaže Tea koja je već nakon prve radionice u suradnji s timom Mirjane Mikulec, pokazala zašto je jedna od najtraženijih mladih umjetnica na domaćoj sceni.

Radionica je namijenjena svima, neovisno o stupnju predznanja. Na prvi termin radionice, u 11 sati možete se prijaviti OVDJE; a za termin u 16 sati OVDJE.

 

Foto: Terra Ceramica

A ako želite bolje upoznati ono što radi Tea Radić, navratite dan ranije, 14. prosinca na POP UP market u caffe Botaničar, svega nekoliko metara udaljen od Škole za dizajn interijera Mirjana Mikulec.

Foto: Sitolab

Na Trgu Marka Marulića 6 očekuje vas u vremenu od 11 do 17 sati Tea i njezini radovi, prekrasne Pinch cup šalice s s natpisima, koje ćete moći i kupiti. Osim Tee i njezine Terre Ceramice, na POP UP marketu će biti još dva hrvatska brenda: Appetitlih, iza kojeg stoji Ivana Strgar koja oslikava kuhinjski tekstil zanimljivim motivima te Sitolab i Sanja Stojković koja se bavi izradom limitiranih otisaka na tekstil, kao i odjevnih predmeta i modnih dodatka.

Foto: Appetitlih

 

Komentari