Nagradni natječaj Iznenadi me: provjerite jeste li među sretnim dobitnicima preuređenja jedne prostorije u domu

Stručni žiri emisije InDizajn i tvrtke Meblo Trade pregledao je nekoliko stotina prijava pristiglih na naš nagradni natječaj Iznenadi me. Odabrano je devet dobitnika koji su dobili priliku da prostorija koju su prijavili doživi pravu stilsku promjenu

 

 

Posljednji raspisani nagradni natječaj Iznenadi me, koji je završio početkom siječnja, ima i svoje dobitnike, iako ih doista nije bilo lako odabrati samo devet, budući da je na našu mail adresu pristiglo nekoliko stotina prijava. Stručni žiri emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec te tvrtka Meblo Trade, s kojom se ostvaruju nagradna preuređenja, uspio je pregledati sve prijave te odabrati dobitnike. Sretni dobitnici dobili su priliku osvježiti prostoriju doma koju su prijavili na natječaj, a priloge o preuređenjima moći ćete gledati u novim emisijama InDizajna!

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje svega nekoliko sati, s određenim budžetom i asortimanom Mebla, ovaj puta u vrijednosti od najmanje 5000 kn, a tim Mirjane Mikulec nastojat će unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike! Svaki ovaj makeover bit će praćen kamerama InDizajna i prikazan u idućoj, 17. sezoni, koja kreće uskoro – 29. ožujka!

 

Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 17. sezoni “InDizajna”:

  1. Sandra Vitanović
  2. Danijela Jagušt Šumljak
  3. Dijana Gulam
  4. Monika Zoretić
  5. Elizabeta Ćuk Zubović
  6. Luka Barešić
  7. Martina Šulentić
  8. Bernard Huzanić Mišek
  9. Katarina Makvić

 

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo drugi puta!

 

 

Komentari