IKEA nas ponovno pogađa tamo gdje smo najosjetljiviji

Nova IKEINA kolekcija LURVIG namijenjena je kućnim ljubimcima i time zaokružuje svoju ponudu za doslovno sve članove obitelji.

Ime kolekcije u prijevodu znači „dlakav“ i jasno daje simpatičnodoslovni prizvuk svojoj novoj ponudi za moderne obitelji – za one koje na prvo ili barem ravnopravno mjesto stavljaju kućne ljubimce. A taman smo pomislili kako je IKEA do sada već sve praktično proizvela i ponudila!

Što sve čini ovu „dlakavu“ kolekciju? Prije svega napomenut ćemo kako se proizvodi odnose na one najčešće ljubimce, dakle pse i mačke. A uključuje ogrlice, posudice za hranu, jastuke i namještaj te naravno mnoštvo igračaka. Strateški promišljajući i ovog puta, ova inteligentna tvrtka je proizvela nove proizvode koji su oblikom kompatibilni postojećim najprodavanijim proizvodima, poput linije KALAX.

Ne trebate se bojati nagomilavanja novih stvari, jer su ovi proizvodi praktični i po tome pitanju – jednostavno se presaviju i pospreme.
Prvi će u ovim proizvodima uživati ljubimci Amerike, Kanade, Japana i Francuske, a LURVIG kolekciju naši će dlakavci dočekati sljedeće godine.

Komentari