Imamo dobitnike nagradnog natječaja! Evo tko je osvojio besplatno uređenje jedne prostorije u domu

U novoj, 23. sezoni InDizajna, koja kreće 19. ožujka, bit će prikazana i nagradna preuređenja jedne prostorije u domu za koje je nedavno bio raspisan natječaj. Donosimo u nastavku dobitnike natječaja Iznenadi me!

 


Nagradni prilozi Iznenadi me, koji su jedni od najradije gledanih, očekuju vas i u idućoj, 23. sezoni InDizajna. Prije kretanja u realizaciju ovih nagradnih makeovera bilo je potrebno organizirati nagradni natječaj. I naravno, odabrati kandidate kojima će Mirjana Mikulec i njezin tim preurediti jednu prostoriju u domu.

Odabir nikada nije jednostavan zbog velikog broja prijava. Ovaj puta na našu mail adresu stiglo ih je njih nekoliko stotina, a stručni žiri emisije InDizajn trebao je odabrati pet dobitnika.

Sretni dobitnici dobili su priliku osvježiti jednu prostoriju doma, i to onu koju su prijavili na natječaj. Priloge o preuređenjima, koja InDizajn ostvaruje s tvrtkom Meblo Trade moći ćete gledati u novoj, 23. sezoni InDizajna koja kreće 19 ožujka na programu RTL-a.

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje svega osam sati, s određenim budžetom i asortimanom Meblo Tradea. Tim Mirjane Mikulec nastojat će, unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike te obnoviti i uljepšati njihov dom!

Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 23. sezoni “InDizajna”:


1. Aleksandra Tonković

2. Ivana Leljak

3. Maja Babić

 4. Siniša Jukić

 5. Ivana Parać Vukomanović


Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na naš nagradni natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo idući puta!

Komentari