PRVI ROĐENDAN ŠKOLE ZA DIZAJN INTERIJERA MIRJANE MIKULEC: krenuli su upisi za novu generaciju polaznika

Da iza svake uspješne žene stoji uspješan tim suradnika potvrdila je dizajnerica interijera Mirjana Mikulec koja je u okruženju predstavnika medija, suradnika i prijatelja proslavila prvu godinu uspješnog rada svoje škole za dizajn interijera.

 

Dizajner interijera, jedno je od najtraženijih zanimanja današnjice, sve je više u fokusu javnosti, i sve se više osoba odlučuje profesionalno usmjeravati upravo u tom smjeru. Instagram postovi obiluju lijepim interijerima, svi si spremamo slike interijera koji nam se sviđaju, no kako bismo interijer mogli realizirati, od njegovog idejnog rješenja do useljenja, potrebna su određena praktična znanja, koja možete steći samo formalnim obrazovanjem. Jedan od pionira na polju formalnog obrazovanja u interijerističkim krugovima je ustanova za obrazovanje odraslih – Dizajn interijera Mirjana Mikulec, koje je samo jedno od područja uspješnog djelovanja.

Upisi u novu godinu za Stilista interijera već su krenuli, a uskoro kreću upisi i za Dizajnera interijera. Brojni su benefiti za polaznike škole, a zanimljivo je kako će neki od najboljih studenata na godini dobiti priliku sudjelovati na popularnim makeoverima pod mentorstvom arhitekata u hit emisiji za uređenje interijera „InDizajn s Mirjanom Mikulec“.

A kako škola sve više raste, uskoro bi postojeća lokacija mogla postati premala za sve željne znanja…

1. rođendan škole za dizajn interijera Mirjane Mikulec Foto: John Pavlish

„Zahvalna sam svima koji su prepoznali trud i rad cijelog tima koji je vrijedno radio cijele godine te nesebično prenosio svoja znanja polaznicima, koji su znanje predavača doslovce upijali, bili proaktivni, i angažirani na svim predavanjima. Njihova energija nam je vjetar u leđa da konstantno ulažemo u edukaciju i kvalitetu izobrazbe, da se prilagođavamo tržištu i da hrabro slijedimo našu viziju, a ona je da budemo lider na području izobrazbe interijer dizajnera.“ – rekla je Mirjana Mikulec koja rado ističe kako su dugogodišnje i uspješno poslovanje plod konstantnog usavršavanja, obrazovanja, stručnosti i profesionalnosti njenog tima – među kojima su arhitekti, producenti, marketinški i PR stručnjaci.

Arhitektice Sunčica Mastelić Ivić i Fany Obratov s ravnateljicom škole Mirjanom Mikulec Foto: John Pavlish

Bila je to jedinstvena prilika gdje je Mikulec uz dosadašnja postignuća najavila i novitete i strategiju poslovnog razvoja, poput nove sezone emisije InDizajn, kao i početak nove emisije „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“, koja s emitiranjem kreće na jesen ove godine.

Više informacija o školi možete pronaći na službenoj web stranici a sve novosti možete pratiti i na Facebook i Instagram stranici škole.

Komentari