NAGRADNI NATJEČAJ IZNENADI ME: novo lice jedne prostorije u vašem domu uz pomoć InDizajna

Jedna od najvećih želja u ovoj godini vam je (pre)urediti neku od prostorija svoga doma, s čijim izgledom baš niste zadovoljni ili jednostavno nije još dovršena do kraja? Prijavite se na naš nagradni natječaj Iznenadi me i ako ga osvojite, InDizajn tim i Meblo Trade će vam u tome pomoći.

 


InDizajn tim već je krenuo s pripremama nove, 25. sezone emisije, koju ćemo na programu RTL-a pratiti na proljeće. Neizostavni dio nove sezone bit će, kao i uvijek do sada, prilog Iznenadi me u kojem gledateljima koji su osvojili nagradni natječaj Mirjana Mikulec sa svojim timom preuređuje jednu prostoriju u domu.

Cilj ovoga makeovera, kojeg InDizajn organizira u suradnji s Meblo Tradeom, je iznenaditi gledatelje, obnoviti i osvježiti dio njihova životnog prostora i tako ga učiniti ne samo funkcionalnijim nego i ljepšim. Stilske i funkcionalne promjene u domu uvijek su dobrodošle i itekako su vidljive!


PRIJAVE NA NAGRADNI NATJEČAJ

Tijekom ovoga tjedna, od 22. do 28. siječnja 2024. svi koji žele da im se promijeni izgled DNEVNOG BORAVKA, BLAGOVAONICE, HODNIKA, DJEČJE, SPAVAĆE ILI RADNE SOBE u njihovom životnom prostoru mogu se prijaviti na nagradni natječaj putem ovoga LINKA.

Nagradna preuređenja koje naših šest gledatelja osvoji na ovom natječaju bit će prikazana u idućoj, 25. sezoni InDizajna koja kreće na proljeće.

Foto: Darko Mihalić

Tako će gledatelji, uz savjete, novitete u opremanju doma i trendove u uređenju, u novoj, 25. sezoni InDizajna moći vidjeti kako Mirjana Mikulec i njezin tim s asortimanom Meblo Tradea mijenjaju izgled željene prostorije unutar ograničenog vremenskog roka od svega 8 sati i s ograničenim budžetom.

Sve o uvjetima natječaja možete saznati OVDJE.

Foto: Saša Lisjak, Marko Cindrić

NA ŠTO PRIPAZITI U PRIJAVI?

U prijavi, osim osobnih podataka, trebate unijeti i četiri fotografije prostorije koju želite preurediti te navesti zašto biste baš vi trebali dobiti nagradni makeover. Pritom pripazite na veličinu fotografija koje prilažete u prijavi – svaka od njih NE SMIJE biti veća od 4 MB. Isto tako, na kraju prijave trebate kliknuti u polje pored kojega piše da prihvaćate uvjete natječaja.

Naš će stručni žiri, kojeg čine predstavnici InDizajna odabrati 6 prijava koje su ponudile zanimljiv i kreativan odgovor na pitanje “Zašto baš ja zaslužujem makeover”. U odabiru dobitnika žiri će se ravnati i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku i primjenjivošću asortimana Meblo Tradea.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Kako bismo vas dodatno inspirirali da se prijavite na naš natječaj i obnovite lice jedne sobe u svome domu, u tekst smo priložili i nekoliko nagradnih makeovera iz prethodnih sezona InDizajna.

Komentari