Izabrali smo 12 natjecatelja koji će postati dizajneri na jedan dan

Nakon pregledavanja nekoliko desetaka pristiglih prijava na naš nagradni natječaj, stručni žiri emisije “InDizajn s Mirjanom Mikulec” odabrao je 12 sretnika koji će u idućoj sezoni imati priliku postati dizajneri na jedan dan i pokazati umijeće uređivanja interijera. U tome će im ovoga puta pomagati saveznici koje sami odaberu

 

Veliki dio naših čitatelja, gledatelja i pratitelja voli pratiti sve naše sadržaje i zbog činjenice da im je uređenje interijera hobi. Ili bolje rečeno – strast. Upravo zbog njih već nekoliko sezona dio emisije “InDizajn s Mirjanom Mikulec” je i rubrika “Dizajner na jedan dan” u suradnji s Lesninom. U tim prilozima dizajneri amateri mogu pokazati svoje vještine, snalažljivost i maštovitost i pritom osvojiti vrijedne nagrade. Pravila emisije već zasigurno znate – Mirjana Mikulec zadaje temu, a na natjecateljima je da u samo dva sata s cijelim Lesnininim asortimanom na raspolaganju ispune zadatak bolje od drugog natjecatelja.

 

Nakon nagradnog natječaja raspisanog početkom siječnja stručni žiri InDizajna odabrao je 12 sretnika koji će se okušati u dizajnerskom dvoboju pred našim kamerama. Oni će ovoga puta doći u paru – s pomagačima (prijateljima, partnerima, majkama, sestrama…) koje su sami odabrali. Čestitamo i sretno!

U nastavku je popis odabranih kao i fotografije uređenja natjecatelja iz prošlih sezona….

 1. Maja Čičko
 2. Maja Penava
 3. Anamarija Miše
 4. Tea Viljevac Sarić
 5. Igor Kafadar
 6. Tin Buljan
 7. Nataša Šernjak
 8. Emina Lacković Ferenc
 9. Jane Prce Serano
 10. Marijana Đuričić
 11. Petra Šnajder Čorak
 12. Dorotea Baličević

 

 

Komentari