KREĆE 17. SEZONA: nove epizode InDizajna očekuju vas od 12. travnja

Sretna vijest za sve ljubitelje interijera – InDizajn ide dalje! Popularna emisija 12. travnja kreće s emitiranjem novih epizoda

 

 

Imamo novi termin za novu, 17. sezonu InDizajna! Produkcijski tim emisije odlučio je, nakon dvotjedne odgode, da nove epizode InDizajna s Mirjanom Mikulec startaju na RTL-u, u svom redovitom terminu nedjeljom ujutro, počevši od 12. travnja.

A što vas očekuje u novoj sezoni? Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri, moći ćete vidjeti zanimljive dizajnerske prostore, korisne savjete i trendove iz svijeta unutarnjeg uređenja i opreme za dom.

Foto: Mario Poje / InDizajn

No, ono na što je produkcijski tim iznimno ponosan i što će biti prava mala poslastica za ljubitelje uređenja interijera, a napose skandinavskog dizajna jesu prilozi iz Švedske. Naime, InDizajn tim ovoga je puta otišao malo dalje u potrazi za inspiracijom. Tako da ćemo već u prvoj epizodi nove sezone vidjeti trendove i novitete sa Sajma namještaja i rasvjete u Stockholmu.

Očekuje vas i intervju s Henrikom Nerom, jednim od najpopularnijih švedskih stilista interijera i fotografa. Ekipa InDizajna je posjetila njegov dom, pa ćete iz prve ruke moći pokupiti i savjete za uređenje svojeg prostora.

Foto: Henrik Nero

Iz sezone u sezone se trudimo svojim gledateljima ponuditi zanimljivi sadržaj i inspirativne interijere. Iza svakog projekta stoji puno truda i rada cijelog tima, tako da ćemo kroz 17. sezonu pokazati više od 50 preuređenih prostora!“, ističe Mirjana Mikulec.

U novoj sezoni ćete vidjeti i 12 novih nagradnih makeovera u rubrici Iznenadi me, nove dizajnerske dvoboje gledatelja u rubrici ‘Dizajner na jedan dan’, dok je rubrika ‘Uradi sam’ obogaćena novim zanimljivim idejama za izradu prigodnih dekoracija i namještaja.

Foto: Ivan Črepić

Ekipa iz studija Mirjane Mikulec pobrinula se i realizaciju jednog humanitarnog makeovera u srednjoj školi – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb namijenjenoj mladeži s teškoćama u razvoju. Tako je uređen prostor za druženje na drugom katu škole koji je školarcima neophodan.

Sve priloge InDizajna moći ćete naknadno pogledati na našoj stranici www.indizajn.hr , a sve skupa možete popratiti i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, kao i na YouTube kanalu.

 

Komentari