Slavni brend predstavio svoju prvu vrtnu kolekciju. I izgleda fantastično!

Njihove tapecirane, meke i udobne stolice osvojile su ljubitelje interijera kao i sve one koji žele dom sa stilom, a isti scenarij mogao bi se dogoditi i s kolekcijom za vrt. Slavni brend Gubi je ovih dana predstavio svoju prve komade za eksterijer!

 


Toliko smo upita imali za tapecirane stolice koje smo često koristili u našim tv prilozima kao i studio Mirjane Mikulec u svojim projektima, pa smo tome odlučili posvetiti i jedan članak (link dolje). A sada je vrijeme za novu stranicu! Jer, Gubi je predstavio kolekciju za vrt koja nas je oduševila na prvi pogled. Vjerujemo da će imati ništa manji uspjeh nego stolice, fotelje i ostali namještaj i detalji za dom – sofe, stolovi, tepisi, rasvjeta, ogledala…

Svi su ludi za Gubi stolicama. Znamo gdje ih možete i nabaviti

 

Foto: GUBI

Poznati danski brend Gubi svoju je kolekciju Bohemian 72 posvetio talijanskoj dizajnerici Gabrielli Crespi koja bi ove godine navršila 100. rođendan. Kolekcija za vrt  inspirirana je i nazvana po dizajeričinoj kultnoj kolekciji Bohemian te je ostvarena u suradnji s Archivo Gabriella Crespi.

Foto: GUBI

Kao i linija slavne dizajnerice, tako i ova Gubijeva odiše istovremeno boemskim i elegantim i lukuznim štihom te je, osim za eksterijer, namijenjena i savršeno funkcionira u interijeru – kako dnevnim boravcima, tako i zimskim vrtovima, velikim hodnicima te zatvorenim balkonima. Isto tako, ova kolekcija dobro se uklapa u bilo koji ambijent i stil – rustikalne kolibe, raskošne vile, mediteranske vrtove, seoske kuće…

Foto: GUBI

Kolekcija se sastoji od lounge fotelje, sofe, taburea i podne lampe te je kombinacija ratana koji čini konstrukciju i ojastučenih, mekih i udobnih dijelova za sjedenje i naslon. Posebnost ovih komada jest što svi mogu funkcionirati odvojeno, pa tako tabure lako možemo zamisliti kao samostalan element u svakom kutku eksterijera i interijera.

Foto: GUBI

Svojom estetikom namještaj slijedi namjere slavne dizajnerice koja je željela svojom Bohemian kolekcijom kreirati ‘kuću sunca’ koja će stvoriti okruženje koje zrači toplinom, svjetlošću i sofisticiranošću.

 

Foto: GUBI

 

Komentari