Mango predstavio svoju prvu kolekciju za dom. Glavna inspiracija je mediteranski životni stil

Po uzoru na brojne druge, još jedan poznati modni brend proširio se i na kućanstvo. Mango Home donosi posteljinu, ručnike, poplune… inspirirane Mediteranom, prirodom i jednostavnošću

 

 

 

Španjolski Mango je ovih dana predstavio svoju prvu kućnu kolekciju i tako, kao i mnogi poznati modni brendovi poput Zare ili H&M-a, proširio svoju ponudu na interijere. Linija Mango Home svoju inspiraciju crpi iz mediteranske kulture i običaja, a usredotočena je na neutralne boje i moderan dizajn. Kolekcija Home donijela je tekstilne proizvode za spavaću sobu, dnevni boravak i kupaonicu, dok će na jesen biti dostupni proizvodi za blagovaonicu i kuhinju.

 

Foto: Mango Home

Sada su u ponudi posteljina, jastučnice i popluni u različitim veličinama, prekrivači, jastuci, ručnici i ogrtači, kao i svijeće te mirisni štapići u raznim varijantama.

Sve ove proizvode u smeđim, bež, narančastim, svijetloplavim, bijelim i sivim nijansama te uzorcma na kockice i pruge odlikuje funkcionalna jednostavnost. Izrađeni su od pamuka i platna.

Foto: Mango Home

“Lansiranje ove nove kolekcije prirodan je način da Mango našim kupcima nudi više životnih proizvoda. Dizajn je nadahnut Sredozemnim morem, a u premijernoj kolekciji, koja se uglavnom fokusira na tekstilne proizvode, koristili smo prirodne i trajne materijale. Željeli smo ovim proizvodima staviti naglasak na osjećaj doma, gdje je bitno da se osjećamo lijepo”,  kaže Laura Vila, direktorica linije Mango Home. Proizvodi su dostupni na Mangovom web shopu i na odabranim tržištima među kojima je i Hrvatska.

 

Foto: Mango Home

 

Komentari