Odabrali smo dobitnicu nagradnog preuređenja sobe za djevojčicu

Jedno od nagradnih preuređenja Iznenadi me u idućoj sezoni InDizajna bit će dječja soba u suradnji s Hespom. Nedavno smo za to raspisali i natječaj, pogledajte tko je osvojio novi izgled sobe za svoju djevojčicu!

 


Nagradni prilozi u emisiji InDizajn uvijek su rado gledani i postali su tijekom vremena jedan od njezinih zaštitnih znakova. Stoga će nas i u idućoj, 21. sezoni, koja kreće u drugoj polovini ožujka, dočekati nova nagradna preuređenja. Među njima naći će se i jedno sasvim posebno – (pre)uređenje sobe za djevojčicu.

Naime, u suradnji s Hespom, InDizajn tim će urediti carstvo za malenu princezu, koju smo odabrali putem nagradnog natječaja. Nakon raspisanog nagradnog natječaja, na koji je pristiglo oko 150 prijava, InDizajnov žiri je odabrao prijavu gđe Ane Gulin. Tako će njezina kćerka, djevojčica Ema, koja je nedavno napunila šest godina i na jesen kreće u školu, dobiti novu sobu, svoje malo carstvo za odmor, igru, pisanje zadaće i učenje.

Kako izgleda Emina nova soba nakon preuređenja imat ćete priliku vidjeti uskoro, u novim epizodama InDizajna!

 

Hespo

Sve roditelje koji traže inspiraciju za sobe svojih mališana ali i dječake i djevojčice koji s nestrpljenjem očekuju svoju novu sobu pozivamo da na linku Tija i čudesna soba pročitaju priču o malenoj djevojčici Tiji.

Uživajte u čitanju ove edukativne slikovnice koju je posebno za sve male Hespo spavalice napisala književnica za djecu Jelena Pervan, a s posebnom pažnjom ilustrirala Lana Lovrić, grafička dizajnerica i ilustratorica umjetničkih postera.

Font Omotype korišten u izradi ove slikovnice prilagođen je i malim čitateljima koji se susreću s problemima vezanima uz disleksiju.

 

Komentari