SRETNA VIJEST: epizode InDizajna kreću s emitiranjem i u Crnoj Gori

InDizajn tim je sretan što će od danas, 11. veljače, gledatelji iz Crne Gore na svojoj javnoj televiziji, RTCG-u moći pratiti epizode naše emisije i upoznavati se zanimljivim projektima te dobiti korisne savjete i informacije o trendovima iz svijeta interijera

 

 


Prema vašim reakcijama, komentarima i mailovima koje dobivamo tijekom svih ovih godina kao i rezultatima istraživanja, znamo da su emisije InDizajn i Tražimo dom vrlo su rado gledane u regiji – Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori, i to zahvaljujući tv paketima koji gledateljima omogućuju odabir velikog broja stranih programa.

Pored toga, emisija InDizajn je bila emitirana i na bosansko-hercegovačkoj javnoj televiziji FTV, koji ima najveću gledanost u svojoj zemlji.

Foto: Darklo Mihalić

A od danas će svi stanovnici Crne Gore InDizajn moći gledati na svojoj javnoj televiziji, RTCG. Emisija počinje s emitiranjem u 21 sat, na drugom programu. Tako će emitiranjem na javnoj televiziji novosti iz svijeta opremanja doma, trendova kao i zanimljivi projekti uređenja biti dostupni širem krugu gledatelja kao i svim  zaljubljenicima u unutarnji dizajn.

 

InDizajn

Pored ove sretne vijesti, imamo još jednu: u planu je i emitiranje našeg tv projekta iz svijeta nekretnina, Tražimo dom!

Uživajte i javljajte nam vaše dojmove!

 

 

Komentari