Najatraktivniji komad na Amazonu: moderna vrtna kupola idealna za terase i vrtove

Poznata internetska trgovina Amazon ovog ljeta u ponudi ima neobičnu vrtnu nastambu čiji kružni oblik je inspiriran igluima, ledenim nastambama Eskima. Ovo je varijanta za toplije krajeve, zamišljen kao mini kućni paviljon u kojem možete provoditi slobodno vrijeme čitajući, družeći se, igrajući se s djecom…

 

Internetska trgovina Amazon predstavila je svog novog ljetnog aduta – vrtni iglu u obliku kupole koji funkcionira kao vanjski prostor odnosno mini dnevni boravak u ljetnim mjesecima, staklenik, ugodan kutak za čitanje ili igranje djece. Ovu modernističku i znatno udobniju verziju šatora mnogi smatraju kućnom izvedbom glampinga (skraćenica od glamuroznog kampiranja), koji je trenutno vrlo popularan u svijetu. Ovaj iglu može funkcionirati kao romantični glamping ispod zvijezda.

 

Foto: Amazon

 

Vrtni iglu je mobilan tako da ga možete prenositi sa sobom kamo god idete – na selo, vikendicu, kampiranje… Dakle, funkcionira kao šator, ali je daleko atraktivniji od njega. Promjer od 3,7 metara i maksimalna visina od 2,20 metara omogućava smještanje od osam do 10 ljudi. Najbolje je što kupola nije namijenjena samo za ljetno vrijeme: moguće je koristiti je u svako godišnje doba.

 

Foto: Amazon

 

Može izdržati ispod 90 kilograma snijega i izdržati vjetrove od 49 kilometara na sat.  Iglu je načinjen od 100% recikliranih PVC i PA6 materijala i dizajniran tako da maksimizira protok zraka i održava ravnomjernu temperaturu. Ako želite čitati u kupoli dok snijeg pada, bit će vam i više nego ugodno.

 

Foto: Amazon
Komentari