Kreće nova sezona: od nedjelje, 31. ožujka, Mirjana Mikulec i InDizajn opet su s vama

Stiže nova doza dizajna, trendova i noviteta te praktičnih savjeta za sve ljubitelje lijepih interijera kao i sve one koji će to postati! I to upravo zahvaljujući novoj, 15. sezoni InDizajna, jedinoj domaćoj emisiji koja se bavi uređenjem doma i dizajnom interijera. Prva epizoda na rasporedu je u nedjelju ujutro, 31. ožujka na RTL-u!

 

 

Nova, polujubilarna, 15. sezona InDizajna kreće ove nedjelje, 31. ožujka na RTL-u. S vama je opet dizajnerica Mirjana Mikulec i njezin vrijedni  tim koji će vas voditi u lijepe interijere koje je uredio. Tako ćete iz epizode u epizodu pratiti opremanje dva raskošna obiteljska stana, uređenog po posljednjim trendovima, u klasičnom stilu oplemenjenom modernim elementima. Upravo je ta modernizirana klasika ono za čime su svi poludjeli!

Ekipa Mirjane Mikulec uredila je i stan za najam te ćete u novoj sezoni moći zaviriti u njega, kao i radne i spavaće sobe, kuhinje i kupaonice u različitim stilovima.

Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjane Mikulec, InDizajn donosi novitete i trendove koje simpatična dizajnerica interijera neumorno približava publici u svakoj novoj epizodi. Gledatelje također očekuju odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu.

 

InDizajn

 

Ono što iz sezone u sezonu plijeni pažnju gledatelja je i nagradn makeover, koji ni ovaj puta neće izostati. Bit će tu doista sjajno odrađenih makeovera uz ograničen budžet i ograničeno vrijeme izvedbe.

“Moram priznati da sam se i sama iznenadila kada sam shvatila da smo već gotovo osam godina na RTL-u, teško mi je povjerovati da je već toliko prošlo. Zato smo i ovoga puta emisiju malo osvježili, vraćamo neka stara i gledateljima dobro poznata lica ili rubrike, a uvodimo i potpuno nove.” – ističe Mikulec te objašnjava da je na zahtjev gledatelja odlučila vratiti rubriku Uradi sam pa će ljubitelji izrade namještaja i dekoracije doći na svoje, a  uvodi i nove priloge koji će biti usmjereni na brza i efikasna rješenja problema s kojim se gledatelji javljaju.

 

 

InDizajn

 

Riječ je o rubrici Blic savjeti koju je ekipa InDizajna odlučila osmisliti potaknuta brojnim upitima gledatelja, čitatelja i pratitelja na društvenim mrežama. Nemali broj tih upita naime odnosio se na male praktične detalje – kako nešto učiniti jednostavnije i bolje, koji materijal upotrijebiti za podne i zidne obloge, kakve tapete birati s obzirom na specifičnosti prostora i namještaja, kako pobojati neke netipične površine poput kade ili pak keramike… Na neke od ovih upita odgovorit ćemo u našoj novoj rubrici!

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

Nove epizode InDizajna s Mirjanom Mikulec možete pratiti svake nedjelje prijepodne na RTL-u, a reprize se emisije emitiraju isti dan i u iduću subotu na RTL2.

Također, sve priloge, kao i kompletne emitirane emisije. možete naknadno pogledati i na www.indizajn.hr.

Komentari