Nova linija dekoracija i jastuka Marine Prevolšek

Modna dizajnerica Marina Prevolšek pokrenula je liniju dekoracija za dom pod nazivom Maion DecoR. Riječ je o liniji koja će se razvijati u suradnji s dekoraterima i dizajnerima interijera, a unikatne kolekcije nastajat će po narudžbi i kroz personalizirani pristup svakom interijeru.

Uz objavu o novoj liniji dekora predstavljena je i linija ukrasnih jastuka „Color block“ od perforirane alcantare izvedenih u patchwork tehnici. Alcantara je idealna tkanina za ukrasne jastuke jer se lako održava, daje efekt mekog i udobnog, a vizualni dojam je vrlo moderan. Ova kolekcija namjenjena je suvremenim interijerima, ali ljubitelji spajanja suprotnosti zasigurno će je prilagoditi i klasičnim prostorima.

1.2

Koloristički se može izvesti po željama i potrebama klijenata. Marina je do sada već napravila nekoliko mini kolekcija jastuka izvedenih u različitim tehnikama, od apliciranja, origamija te ručnog oslikavanja floralnim motivima.

[wpbgallery id=12831]

„Nakon desetakgodina bavljenja modom i uz veliku ljubav i interes prema produkt dizajnu i dizajnu interijera, rodila se ideja o liniji jastuka. Linija će se s vremenom širiti na ostale modne dodatke za životni prostor“ izjavila je dizajnerica prilikom predstavljanja kolekcije. „Uživam u svakom segmentu rada odjevajući žene, a sada odjevajući i prostore “ istaknula je govoreći o svom dizajnerskom radu.

Više informacija možete saznati ovdje.

Foto: PR

Komentari