OTVORENE PRIJAVE: Prijavi se i postani dizajner na jedan dan!

Imate crtu za interijere? Volite spajati nespojivo? Želite se okušati u novom izazovu pred našim kamerama? Prijavite se na otvoreni natječaj InDizajna i Lesnine i postanite dizajner na jedan dan! Pokažite nam svoje vještine i osvojite vrijedne nagrade.

 

Prijavite se na naš natječaj i postanite dizajner na jedan dan! Lesnina i InDizajn s Mirjanom Mikulec i ove sezone organiziraju natječaj i traže pojedince spremne da pokažu svoju snalažljivost i maštovitost.

Odmjerite snage s konkurencijom i ponesite kući vrijedan Lesninin poklon bon u vrijednosti od 2000 kuna. Sve što trebate učiniti je ispuniti prijavu koja se nalazi ovdje i uvjeriti nas da baš vas tražimo.

Pravila sigurno već znate – Mirjana Mikulec zadaje temu, a na natjecateljima je da u samo dva sata s cijelim Lesnininim asortimanom na raspolaganju ispune zadatak bolje od drugog natjecatelja. Ako vam je promakla neka od epizoda emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec u kojoj smo imali ovu rubriku, evo nekoliko primjera kako to izgleda:

 

Prijave za natječaj Dizajner na jedan dan su otvorene od 4. do 11. siječnja 2019.. Dvanaestero najsretnijih natjecatelja odabrat će žiri, a imena odabranih natjecatelja ćemo objaviti na www.indizajn.hr.

Komentari