Pantone je odabrao boju godine za 2024. Upoznajte toplu i nježnu nijansu Peach Fuzz

Svi u svijetu dizajna interijera znaju što donosi kraj svake godine; Pantone će najaviti hit boju nadolazeće godine! Za 2024. godinu odabrali su… PANTONE 13-1023 Peach Fuzz!


PANTONE 13-1023 Peach Fuzz je topla, nježna, baršunasta nijansa, kombinacija roze i narančaste, a Pantone je tim odabirom poslao poruku; vrijeme je za mir, brigu, empatiju, nadu i zajedništvo.

Foto: Pantone
Foto: Pantone

Kada su najavili boju godine rekli su: „Ovo je topla i ugodna nijansa koja ističe našu želju za zajedništvom s drugima i osjećaj utočišta koji to stvara, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz predstavlja svježi pristup novoj nježnosti.“

Foto: Pantone
Foto: Pantone

„Ugodna breskvasta nijansa nježno smještena između roze i narančaste, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz donosi osjećaj pripadnosti, potiče prilagodbu i pruža priliku za njegovanje, stvarajući atmosferu smirenosti. Pruža nam prostor da budemo, osjećamo se, iscijelimo i procvjetamo, bilo da provodimo vrijeme s drugima ili uživamo u trenutku sami”, kaže Leatrice Eiseman, izvršna direktorica Pantone Color Institute. “Crpeći utjehu iz PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, možemo pronaći mir iznutra, što utječe na naše blagostanje. Ideja o, koliko i osjećaj, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz budi naša osjetila i poziva na umirujuću prisutnost taktilnosti i zagrljene topline.”

Foto: Pantone
Foto: Pantone

Objava o ovoj toploj nijansi obilježava 25. godišnjicu inicijative Pantone Boje godine. Od uvođenja PANTONE 15-4020 Cerulean Blue kao Boje godine 1999., institut je nastavio potvrđivati svoju autoritet kroz globalnu kulturu kada je riječ o značenju boja.

Foto: Pantone
Foto: Pantone

U duhu najave Pantone Boje godine 2024, Pantone je lansirao kolekciju Pantone Lifestyle proizvoda u nijansi Peach Fuzz.

 

Foto: Pantone
Foto: Pantone

Foto: Pantone
Foto: Pantone

Pantone također surađuje s nizom brendova na suradnjama koje slave Pantone Boju godine 2024: PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, uključujući Cariuma, Motorola, Ruggable, Shades by Shan, Ultrafabrics i Spoonflower.

 

 

Komentari