NAUČITE NEŠTO NOVO: kreativne radionice ponovo na sajmu InDizajn!

Nakon velikog prošlogodišnjeg interesa, organizatori sajma InDizajn – Festival modernog doma najavili su novu porciju radionica među kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

 

Svi željni novih iskustava i razvijanja kreativnih vještina i ove će godine doći na svoje. Tijekom sva četiri dana trajanja sajma posjetitelji će imati priliku sudjelovati na kreativnim radionicama pod pokroviteljstvom Bauhausa i odabrati onu po svom ukusu.

Tako ćete na četvrtom izdanju ovog sajma posvećenog interijerima uz poznate umjetnike, kipare i zaljubljenike u biljni svijet moći naučiti mnoštvo toga. Sva lica keramike i ove će godine polaznicima otkriti splitska kiparica Tea Radić koja se krije iza sad već zvučnog imena Terra Keramika.

Čak i ako nemate “green thumb” čarobni svijet biljaka i zelenila približit će vam popularna “Vrtlarica” Kornelija Benyovski Šoštarić i pokazati kako izraditi popularnu kokedamu. Ljubitelji biljaka doći će na svoje i uz dvojac Dnevna doza biljaka. Entuzijastični će dvojac održati dvije radionice na temu samoodrživog terarija i uzgoja sobnog bilja za početnike.

Ako biljke i keramika jednostavno nisu vaša područja, možete se okušati u pletenju. Povratak pletiva u interijere popratit će Voona (Ivona Martinčić), koja će polaznike naučiti kako izraditi zidnu tapiseriju, mnogima trenutno omiljeni dekoriativni dodatak za dom.

Nismo zaboravili ni na one najmlađe s kojima će se na besplatnim likovnim radionicama družiti studenti zagrebačke Likovne akademije i usmjeravati njihove kreativne ručice.

Ulaznice za sudjelovanje na radionicama u ograničenom su broju, a mogu se kupiti preko sustava www.entrio.hr.

Komentari