Bloom: nova proljetna kolekcija posteljina koju potpisuje Mirjana Mikulec

Mirjana Mikulec predstavila je novu kolekciju posteljina i tekstila za opremanje doma, a ovoga puta popularnoj dizajnerici interijera inspiracija je bila priroda.

Prigodno nazvana “Bloom”, kolekcija posteljina koju potpisuje Mirjana Mikulec sadrži četiri boje, a dolazi u dvije dimenzije. Osim samih posteljina, kolekciju čine i plahte u tri neutralne boje, tako da se mogu međusobno kombinirati prema osobnom ukusu i željama.

Mirjana Mikulec posteljina

“Jako mi je važno da su svi proizvodi izrađeni od prirodnih materijala i da nisu štetni za okoliš. Zato sam jednostavno tu misao prenijela i na motive za ovu kolekciju. Osim toga, ništa ne govori proljeće kao posteljina s cvjetnim motivom, zar ne?” – kaže Mirjana koja je proljetnu kolekciju nazvala prema kćerkinoj ideji.

Prijedlog uređenja modernog i luksuznog obiteljskog stana by studio Mirjana Mikulec

Otkrila je i zašto baš cvjetni motivi krase novu kolekciju.

Svi koji me znaju reći će vam da sam nepopravljivi romantičar u duši. Oduvijek sam sklona dozi ženstvenosti, romantike i pastelnim nijansama, tako da ovog proljeća se nekako sve to poklopilo, a kolekcija je rezultat svega toga.” Zaključuje međunarodno nagrađivana dizajnerica interijera koja posljednjih godina stalno putuje u grad romantike i zaljubljenih, Pariz. Ondje joj studira starija kći, a s Gradom svjetlosti veže ju i posao.

SPOJ STAROG I NOVOG U PARIZU: projekt uređenja prostranog stana by studio Mirjana Mikulec

CHIC PARIŠKI STAN: zavirite u šarmantni interijer kojeg je uredio studio Mirjane Mikulec

Moj studio posljednjih mjeseci baš intenzivno radi na nekoliko projekata u prijestolnici, ali i drugim francuskim gradovima. Zato sam stalno u omiljenom gradu, no ne žalim se – tko bi se, uostalom, žalio na stalne posjete Parizu?” dodaje Mirjana koja kaže da ne voli otkrivati puno planova za budućnost, no ima ih napretek.

Uvijek sam puna ideja i planova. Kad tome dodate i upornost koje mi definitivno ne nedostaje, onda se stvari često i poslože bolje no što sam mogla zamisliti. S druge strane, neuspjeh ne doživljavam vrlo dramatično jer vječiti sam optimist. Ali ipak ne volim govoriti o planovima dok nisu realizirani.” – zaključuje ova uspješna poduzetnica. Inače, Mirjana Mikulec okuplja tridesetak stručnjaka u svom arhitektonskom studiju u centru Zagreba.

Nova kolekcija posteljina i drugih tekstila za dom pod nazivom Bloom koju je osmislila Mirjana Mikulec dostupna na webshopu mirjanamikulec.com i u Konzumovim trgovinama.

posteljina mirjana mikulec

posteljina mirjana mikulec

posteljina mirjana mikulec

Foto: Ivan Črepić

 

Komentari