Mirjana Mikulec predstavila svoju desetu knjigu “Mali stanovi”

Nakon serije knjiga o pravilima dobrog dizajna interijera, ugledna dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, napisala je novu knjigu posvećenu malim prostorima.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Savjeti, ideje i trikovi koji će baš svaki prostor učiniti udobnim i bolje iskorištenim, neovisno o namjeni i kvadraturi, samo su dio toga što čitatelje očekuje u desetoj knjizi Mirjane Mikulec, posvećenoj interijerima. Promocija knjige održana je u prostoru tvrtke “Mirjana Mikulec interijeri” gdje je jedan dio uređen kao funkcionalan, mali stan koji je Mirjana prezentirala i u knjizi.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Knjiga je nastala u suradnji s brojnim dizajnerskim i arhitektonskim studijima, pa tako “Mali stanovi” donose ne samo dizajnerska rješenja s potpisom Mirjane Mikulec, već i impresivne primjere vrhunskih interijera, skromne kvadrature diljem svijeta.

“Vjerujem da će knjiga uvjeriti čitatelje da minimalna kvadratura nije nužno ograničavajući faktor i da mali stanovi mogu itekako dobro izgledati. S vremenom se životni prostori sve više smanjuju i to nije trend rezerviran samo za Hrvatsku, već cijeli svijet. Dizajnerima su mali prostori pravi poligon za istraživanje vlastitih granica kreativnosti, a rezultat toga su zaista iznimni interijeri.”, ističe Mirjana Mikulec.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Iza Mirjane Mikulec je još jedna uspješna godina. Objava desete knjige “Mali stanovi” samo je zaokružila poslovnu priču ove dizajnerice interijera koja je u 2015. godini odradila stotinjak projekata sa svojim timom, snimila osmu sezonu emisije InDizajn koja se emitira na RTL-u i sudjelovala u humanitarnim projektima u kojima je uredila tri dječja doma. Energije joj ne nedostaje tako da već počinje s realizacijom novih projekata.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Knjigu potražite na kioscima Tiska, iNovina i u Tisak media centrima po cijeni od 39,90kn!

Komentari