Prijedlog uređenja modernog i luksuznog obiteljskog stana by studio Mirjana Mikulec

Predstavljamo vam jedan od novijih idejnih projekata studija Mirjane Mikulec. A kako izgleda u finalu, saznat ćete u novoj sezoni InDizajna, koja kreće u nedjelju, 19. ožujka.

 

 


Studio Mirjane Mikulec potpisuje projekt uređenja velikog stana u Zagrebu. Nakon razgovora s klijentom i obilaska stana, pristupilo se izradi idejnog uređenja, a zatim, nakon odobrenja i izvedbi, koja je uključivala i adaptaciju.

PRIJEDLOG UREĐENJA

Stan je dovršen i ekipa InDizajna o njemu je napravila prilog koji će biti prikazan u idućoj, 23. sezoni koja kreće vrlo skoro, 19. ožujka. U međuvremenu, pokazat ćemo vam idejno rješenje, koje se u nekoliko aspekata razlikuje od finala, pa će biti zanimljivo otkriti u tv prilogu te promjene.

Idejno rjesenje Mirjana Mikulec interijeri

PROSTRAN ČETVEROSOBNI STAN

Riječ je o prostranom četverosobnom interijeru od 130 četvornih metara. Vlasnici nisu imali previše zahtjeva i želja, pa je dizajnerski tim Mirjane Mikulec imao odriješene ruke u konceptu uređenja.

Jedini zahtjevi odnosili su se na moderan i pročišćen interijer koji odiše luksuzom i da ostavlja impresivan dojam na svakoga tko kroči u njega.

Idejno rjesenje Mirjana Mikulec interijeri

VELIKE PROSTORIJE

Dizajnerima je veliko olakšanje bila i činjenica da su sve prostorije dovoljno velike pa maksimalno iskorištavanje svakog centimetra nije bio imperativ.

Interijer se sastoji od velike dnevne zone otvorenog koncepta te dvije spavaće sobe s kupaonicama i gostinjskim toaletom. Kako bi se dobila velika dnevna zona, predloženo je rušenje zida između kuhinje i dnevnog boravka.

Idejno rjesenje Mirjana Mikulec interijeri

DOMINACIJA NEUTRALNIH TONOVA

Adaptacija je uključivala obnovu podova i zidova te nove kupaonice, kuhinju i kompletno sav namještaj.

Dominiraju neutralne boje, prije svega bijela i crna s dodatkom sive te luksuzni materijali poput mramora, medijapana i dekorativnog antik stakla te elementi poput vinskog hladnjaka, kamina, dizajnerske kutne garniture, rasvjete i radijatora.

Idejno rjesenje Mirjana Mikulec interijeri

 

 

 

 

 

 

Komentari