MODERAN I TOPAO: šareni akcenti, moderan dizajn i geometrijski uzorci su ono što ovaj dom čini posebnim

Arhitektonski studio Widawscy stoji iza uređenja kuće u gradu Myslowice u Poljskoj. Izgled interijera odgovor je na želje klijenata, mladog para, za modernim i veselim domom

 

 


Vodimo vas u moderan i dinamičan dom mladog para koji se nalazi u gradu Myslowice u Poljskoj. Modernost, originalna rješenja i vedra atmosfera bili su zahtjevi koje su vlasnici stavili pred arhitekte iz studija Widawscy.

Foto: Katrzyna Widawska

Također, željeli su da njihov dom odiše i njihovim interesima, pa je tako zid u blagovaonici dekoriran kartom svijeta, budući da su vlasnici veliki ljubitelji putovanja. Posebnost ove neobične i atraktivne dekoracije su tanke metalne šipke od kojih je izrađena, a na koju vlasnici postavljaju fotografije s putovanja.

Foto: Katrzyna Widawska

Interijer koji se sastoji od dnevnog dijela na donjoj etaži i dvije prostorije s kupaonicom na gornjoj stilski je kombinacija skandinavskog i minimalističkog stila s rustikalnim elementima poput cigle i drveta.

Foto: Katrzyna Widawska

Dominiraju svijetli tonovi, pretežno bijele i sive a na njih su dodani detalji u jarkim bojama, prije svega žute. Jak koloristički akcent, pored žutih stolica u blagovaonici, čine i šarene keramičke pločice te staklene pregrade između spavaće sobe i kupaonice. Ovi detalji prostoru daju poseban stilski pečat i šarm.

Foto: Katrzyna Widawska

 

Komentari