DVA STANA ZA NAJAM: zavirite u funkcionalne i moderne interijere

Sve češće ekipa InDizajna dobiva fotografije interijera koje su ljudi sami uređivali i moramo priznati sve češće se njima oduševljavamo. Ovaj puta vas vodimo u čak dva stana koje je gledateljica upravo završila

 


Manji stan od 50 i veći od 75 kvadrata vlasnica je opremila u Prima salonu uz pomoć specijalista za dizajn interijera. Oba stana namijenjena su najmu i uređena u različitim stilovima.

“U oba stana vlasnici su koristili našu uslugu izmjere i izrade idejnog rješenja i ovo je razultat. Veći stan u potpunosti je od najsitnijeg detalja do kuhinje opremljen Prima asortimanom”, ističe Karla Harazim iz Prime.

Dnevna zona iz većeg stana / Foto: Marko Cindrić

U većem stanu na kuhinju se nastavljaju blagovaonica i dnevni boravak koji su bojama i teksturama u potpunosti usklađeni i prilagođeni kvadraturi prostora, dok je spavaća soba smirena baš kako priliči tom dijelu stana.

“Manji stan svjetlijih je tonova, i kuhinja u kombinaciji modernih dekora smještena je cijelom širinom zida dok se u dnevnom prostoru nalazi kutna garnitura koja je bojom kao i detaljima usklađena s ostatkom prostora. I ovdje je spavaća soba osmišljena u suradnji s vlasnicima gdje je uz ormar i krevet smješten i kutak za šminkanje”, objašnjava Karla Harazin.

Spavaća soba iz manjeg stana / Foto: Marko Cindrić

U oba stana posebna je pozornost posvećena odabiru rasvjetnih tijela iz Coco Maison programa koji prostoru daju željenu atmosferu i funkcionalnost.

Foto: Marko Cindrić

U video prilogu možete vidjeti kako izgledaju ostale prostorije u ova dva stana za najam!

 

 

 

Komentari