SVE JE SPREMNO: Valentinin dom u Rijeci postao je pravo malo božićno carstvo

Dom tročlane obitelji Šestan uvijek plijeni pažnju svojim izgledom, a u vrijeme božićnih blagdana postaje prava mala senzacija zahvaljujući vlasnici Valentini kojoj su interijeri velika strast

 

 

Adaptacijom je trosobni stan od 80-ak četvornih metara u Rijeci sasvim promijenio svoj izgled i pretvorio se u prekrasno uređen prostor, nadahnut skandinavskim  i boho stilom.

Ovakvo stilsko usmjerenje vlasnica Valentina slijedila je i u dekoriranju svoga doma za blagdane, u što se možete uvjeriti ovdje, kao i na njezinom Instagram profilu @Just.a.val. Dom je prepun blagdanskih detalja i motiva, no sve djeluje vrlo skladno i prozračno, a mnoštvo lampica donosi toplinu i atmosferu blagdana.

Foto: Privatni album

Uređenje je krenulo krajem studenoga, paljenjem prve adventske svijeće, a završilo s drvcem – njega Valentina uvijek ostavlja za kraj i u njegovu kićenju sudjeluje cijela obitelj.

Svaka prostorija, a ne samo dnevni boravak, dotaknuta je božićnom atmosferom, premda i nekim sitnim detaljem jer Valentina jednostavno ne može odoljeti blagdanskom šušuru koji pruža priliku da promijeni lice svoga doma. Tako je i soba njezina sina osvanula u božićnom ruhu, kao i ulazni prostor.

Foto: Privatni album

Kao i svaka ljubiteljica interijera i blogerica, tako i Valentina, znatno prije blagdana kreće u potragu za inspiracijom. Neke dekoracije upotrijebila je od prošlog Božića, no ipak je trebalo dodati neke nove, kako bi Valentini bilo dovoljno atraktivno.

Foto: Privatni album

“S obzirom na to da najviše volim neutralne boje odlučila sam se i ove godine da dekoracija bude u istim tonovima a većinu inspiracije kao i obično nalazim na Pinterestu i Instagramu”, otkriva Valentina koja je većinu novih dekoracija sama izradila.

Foto: Privatni album

“Radila sam DIY zvijezde od hamer papira, adventski kalendar za sina, adventske vjenčiće, ukrase za bor i slično”, ističe vlasnica te dodaje kako su joj do svih dekoracija najdraže lampice.

Foto: Privatni album

“Imam ih pregršt u svome domu. Daju mi poseban ugođaj i bez njih, večeri ne bi bile iste”, kaže za kraj Valentina.

 

 

Komentari