Pravo malo žensko carstvo, kao stvoreno za modernu romantičarku

Prekrasan dvosobni stan u New Yorku spoj je elegancije, modernog štiha i romantike, te kao takav odlično opisuje ukus i životni stil njegove vlasnice, mlade poslovne žene

 

Dizajnerski studio Becky Shea prihvatio se uređenja dvosobnog stana u New Yorku kako bi se obnovio, ali i posve prilagodio ukusu i potrebama njegove vlasnice, mlade poslovne žene. Interijer se nalazi u staroj zgradi čija je prvotna namjena bila skladište papira, a u međuvremenu je postala stambena zgrada. No, unutrašnjost interijera zadržala je stari industrijski štih što se najbolje vidi po stropovima i zidovima, koje su dizajneri pobojali u bijelu boju.

Struktura podloge ostala je i dalje vidljiva, ali je prostor osvježen te je u njega unesena veća količina svjetla. Podovi od parketa dobili su novi sloj laka, dok je ostatak namještaja novi, uključujući i sanitarije u kupaonici te potpuno novu kuhinju. Dnevna zona zamišljena je kao spoj bijele, ružičaste i nijanse u boji breskve, dok je ostatak stana u sivo-bijelim tonovima.

Elementi od drveta poput blagovaoničkog stola i stolica, stubišta oplemenili su prostor i dali mu potrebnu toplinu, a detalji od bakra i metala sa zlatnim premazom te krzno kojim su presvučeni manji komadi namještaja dozu šika i ženstvenosti. Upravo ovim detaljima, kao i mramorom u kuhinji i kupaonici cijeli dom dobio je dozu luksuza koju je vlasnica željela.

Komentari