DOVOLJNA ZA SAVRŠEN ODMOR: kućica od 33 kvadrata idealna za bijeg iz grada

Male kuće sve su popularniji odabir, bilo da je riječ o odmoru ili stalnom domu. Pronašli smo jednu na poznatoj stranici Airbnb, a oduševila nas je dobra iskorištenost prostora te divno kombiniranje vintage i modernog dizajna

 

 


Stranica Airbnb divan je izvor jedinstvenih, zanimljivih i atraktivnih interijera – stanova, apartmana i kuća za odmor diljem svijeta. Otkrili smo jednu koja može biti izvrsna inspiracija za uređenje vikendice, apartmana na moru ili primjerice stana za najam.

Nalazi se u okolici Colorado Springsa, grada u američkoj saveznoj državi Colorado i zauzima površinu od 33 kvadrata. Vlasnici, Jason i Darlene, gradili su je kao svoju vikendicu unutar obiteljskog imanja, da imaju mali kutak kada dođu u posjeti roditeljima. No, kako su njezinim izgledom bili svi odreda oduševljeni, par je odlučio da će je neko vrijeme iznajmljivati. Ovo je idealan način da povrate sredstva koja su uložili u kuću.

 

FOTO: AIRBNB.COM

Nazvali su je Golden Egg i počeli iznajmljivati i prije nego su posve dovršili sve radove. Naime, vlasnici bi htjeli urediti i eksterijer, no ne stižu od velikog interesa gostiju, koji ovdje žele pobjeći od gradskog života i buke i provesti nekoliko dana okruženi tišinom i prirodom. Gosti u odmor uključe i posjeti Coloradu Springsu koji je udaljen svega nekoliko kilometara.

FOTO: AIRBNB.COM

Dobar dio namještaja i detalja vlasnici su pronašli u roditeljskoj garaži, na dvorišnim rasprodajama i sajmovima te preuredili. Upravo zbog toga kućica odiše vintage šarmom. Iako se sastoji od jedne prostorije koja je poluzidom pregrađena kako bi se dobio odvojeni dio za spavanje te male kupaonice kućica ima sve potrebno za ugodan odmor jedne ili dvije osobe.

FOTO: AIRBNB.COM

 

Komentari