Kuća po mjeri četveročlane obitelji: ugodna, s dovoljno soba i okružena zelenilom

Obiteljska kuća prostire se na dvije etaže i zauzima površinu od 200 četvornih metara, a namijenjena je mladoj  četveročlanoj obitelji. Zavirite u njezinu unutrašnjost!

 


Život u kući ima svojih prednosti, a one najvažnije su uglavnom više kvadrata i mogućnost više sadržaja, dvorište, parkirno mjesto i veći osjećaj slobode. Nude često i mogućnost života na dvije ili više etaža što donosi i mogućnost veće privatnosti članova obitelji.

Foto: Maxim Maximov

Mnogi kuće biraju umjesto stanova kako bi imali vrt za uzgajanje cvijeća i povrća i kako bi mogli više vremena provoditi na otvorenom a opet u svome domu. Kuće, ako ciljano birate takvu lokaciju, donose i mirniji život u predgrađu koji je prilagođeniji obiteljskom životu.

Foto: Maxim Maximov
Foto: Maxim Maximov

Zbog svih ovih razloga je stan za kuću zamijenila mlada četveročlana obitelj. Kuća od 200 četvornih metara, na dvije etaže, činila se idealnom za njih život. Pored stambenog prostora, u kući se nalaze još i garaža te uredski prostor pa jedno od vlasnika radi od doma.

Foto: Maxim Maximov

U prizemlju se nalazi kućni ured te velika dnevna zona s ostavom, malom kupaonicom i garažom, a na katu, koji je jednim dijelom s većom kosinom krova, su tri spavaće sobe, gostinjska soba te garderoba i kupaonica. Sve ovo zadovoljava potrebe četveročlane obitelji, kao i mirno okruženje u kojem je puno zelenila.

Foto: Maxim Maximov

Vlasnici su željeli da prostor bude ugodan i s obiteljskom atmosferom te ne odveć moderan nego da ima bezvremensku notu. Tako se na trenutke kroz prostor, u kojem dominiraju topli zemljani tonovi i drvene površine, provlače retro elementi i skandinavski dizajn.

Foto: Maxim Maximov

 

 

 

 

Komentari