ČISTA DESETKA IZ STILA: privlačan i udoban dom za mladu obitelj

Meke pastelne nijanse plave i ružičaste udružene sa sjajnim zlatnim i bakrenim akcentima učinile su posebnu stilsku čaroliju u modernom interijeru za mladu obitelj

 

Ukrajinski dizajnerski studio Dvordes pobrinuo se za uređenje trosobnog stana u Kijevu, namijenjenog mladoj obitelj s kćerkom tinejdžericom. Prostrani trosobni stan, prema želji vlasnika, uređen je u modernom stilu s dozom klasike, kako bi stilski bio aktualan još godinama. Dodatni zahtjev bio je ugodnost i profinjenost.

Foto: Studio Dvordes

U interijeru je tako sjajno izbalansirana elegancija i profinjenost s udobnošću odabirom nježnih nijansi ružičaste, sive i plave te u kombinaciji s metalnim površinama od bakra i zlata. Sve to dalo je željeni rezultat te dodatnu dozu opuštenosti.

Foto: Studio Dvordes

Posebna priča je vrhunska rasvjeta koja u nekim trenucima djeluje kao svjetlosna instalacija te u hodniku ugradbeni namještaj za pohranu, obložen iveralom u dekoru drveta te dodatno ukrašen bakrenim trakama.

Foto: Studio Dvordes

Tako je najbolji mogući način iskorišten prostrani hodnik, koji se sastoji od dva dijela – jedan vodi prema socijalnoj, a drugi prema privatnoj zoni stana u kojoj su dvije spavaonice te dvije kupaonice. Socijalna zona je otvoren prostor i u njoj se nalazi kuhinja, blagovanje i dnevni boravak, te dodatni, formalniji dio za blagovanje za veća okupljanja.

Foto: Studio Dvordes

Taj dio napravljen je u lođi koja je sada povezana s boravkom staklenim vratima.Kutna garnitura okrenuta je prema tv zidu, kako bi se razdijelila zona blagovanja i kuhinje od boravka, ali istovremeno nudi mogućnost da se može gledati TV u vrijeme obroka i druženja za stolom.

Foto: Studio Dvordes

Spavaće sobe oaze su udobnosti i ugode, postignute najviše odabirom prirodnih bež tkanina te ružičastom bojom.

Komentari