Topao i razigran dom poznate španjolske blogerice

Španjolka Gemma Recasens je puno više od interior influencerice s Instagrama: kada ne plovi marketinškim vodama, posvećena je svojoj obitelji – suprugu i dvoje djece. Njezin dom upravo odražava njezinu svestranost, ljubavi prema životu i običnim, malim stvarima – kuhanju, bilju, igranju s djecom…

 

 

Gemma Recasens otkrila je svijet društvenih mreža baveći se marketingom. I paralelno uz svoj stalni posao gradi svoju blogersku karijeru na Instagramu, na kojem uglavnom objavljuje fotografije svoga doma, u koje su uvijek uključena i njezina djeca – sinovi Rai i Nil te kćerkica Bru koja ima tek nekoliko mjeseci. Suprug Pol za sada je odlučio držati se po strani, ali je vrlo često njezina tehnička podrška za instagramski profil @gemmarecasens.

Za španjolski magazin El Mueble otvorila je vrata svoga doma, koji možete vidjeti u videu ispod kao i galeriji fotografija.Njezin dom, koji je dobila u nasljedstvo, nalazi se predgrađu Madrida i temeljito je renoviran još za vrijeme dok je sa suprugom pripremala vjenčanje. Nakon svadbe uselili su u svoju kuću čije je uređenje inspirirano skandinavskim stilom. Gemma je zaslužna za njegov izgled inspiriran skandinavskim i rustikalnim stilom, kao i neprestane preinake, koje nerijetko uključuju i razmještanje namještaja. No, pravim ljubiteljima interijera to neće biti nimalo čudno, zar ne?

“Suprug i ja zatekli smo ovu prilično usku kuću u poluzapuštenom stanju te je bilo potrebno temeljito je adaptirati i prilagoditi našem načinu života. Otvorili smo prostor kuhinje prema dnevnom boravku i između njih smjestili blagovanje. Sada se cijela dnevna zona povezala i ima pogled na vrt, što nam je i bio cilj. I kuhinja i boravak na ovaj način izgledaju veće, nego kada su bile zasebne prostorije”, objašnjava Gemma čiji dom osvaja toplinom kojoj najviše doprinose akcenti u zemljanim, žutim i zelenim tonovima, bilje te drvo kao čest materijal.

Dnevna zona nalazi se u prizemlju, a na katu su tri spavaonice, od kojih jedna trenutno služi kao Gemmina radna soba, ostale dvije za nju i supruga te djecu. No, kako bi imala djecu na oku i bila prisutna dok se igraju, a ona radi, u kućni ured je instalirala i šator te kutiju s igračkama.

 

Komentari