Meko, ugodno i elegantno: besprijekorno uređen dvosobni stan za najam

Predstavljamo vam dvosobni stan kojeg su vlasnici odlučili opremiti za najam. Dizajnerski studio Volkov osmislio je funkcionalan ali i estetski vrlo privlačan interijer koji odiše elegancijom i profinjenošću

 


Dvosobni interijer od 56 četvornih metara nalazi se na jako dobroj poziciji u gradu te su ga vlasnici odlučili temeljito adaptirati i namijeniti za iznajmljivanje. Angažirali su studio Volkov jer su im se svidjele dizajnerske ideje njihovih prethodnih projekata, a prije svega njihov osjećaj za funkcionalnost i dobro planiranje prostora, ali i estetiku, a prije svega lijepe detalje.

U ovom stanu do izražaja je došao njihov smisao za unošenje atmosfere bojama, rasvjetom i zanimljivim teksturama i uzorcima. Ovo posljednje je naročito vidljivo na podnim i zidnim oblogama u kuhinji – prekrasne keramičke pločice koje s obzirom na svjetlost mijenjaju boju i izgledaju posve drugačije.

 

Foto: Dmitrij Cirenščikov

Jednostavnost, profinjenost i elegancija su prvi dojam koji se stječe ulaskom u ovaj interijer koji se sastoji od ulaznog prostora, kupaonice, kuhinje povezane s blagovanjem i dnevnom sobom te spavaćom sobom koja je od dnevnog dijela odijeljenja elegantnim i nenametljivim kliznim staklenim vratima. Kuhinjski dio ima dodatak s ugradbenim ormarom s bijelim frontama ispod kojih se krije mali vešeraj – perilica i sušilica, te košara za prljavo rublje.

 

Foto: Dmitrij Cirenščikov

Zanimljivost ovoga interijera je što njegovoj posebnosti pridonose ne samo detalji i zanimljive ugradbene police od gipsanih ploča nego i osnovni komadi namještaja koji plijene svojim izgledom. To se prije svega odnosi na modernu crnu kuhinjsku napu, visilicu, stol i stolice u blagovanju, zidne lampe u spavaćoj sobi, bež naslonjač…

 

Foto: Dmitrij Cirenščikov

Vrlo je zanimljiv i odabir boja – dominiraju tople i opuštajuće bež nijanse s crnim akcentima čime se postigla elegancija i profinjenost u interijeru. Crni akcenti usto su definirali prostor i dali mu karakter, a bež podloga omekšala je prostor.

Komentari