Osmišljena do posljednjeg detalja: moderna montažna kućica ima sve potrebno za život

Projekt arhitektice Marine Matsel, prekrasna montažna kuća od samo 41 četvornog metra idealna je za vikendicu, ali i stalni dom u kojem tijekom cijele godine može živjeti manja obitelj ili samac.

 

 


Tvrtka Flybird bavi se proizvodnjom montažnih kućica u kojima nastoji objediniti sve potrebe modernih ljudi: malu kvadraturu, funkcionalan raspored te moderan i originalan dizajn osmišljen do posljednjeg detalja.

Njihov posljednji projekt je modularna izdužena kućica od svega 41 četvornog metra, minimalističke arhitekture pročelja i toplog i udobnog interijera.

Foto: Flybird

Projekt su povjerili mladoj arhitektici i dizajnerici Marini Matsel, koja je divno iskoristila svaki centimetar prostora, kreiravši interijer s dvije prostorije – male spavaće sobe i dnevne zone u kojoj su kuhinja, boravak i blagovanje.

Na dnevni dio nastavlja se privatni sa spavaćom sobom, a obje prostorije imaju velika staklena klizna vrata koja ih tako snažnije povezuju s okolišem.

Foto: Flybird

Kuća s pročeljem od drveta i čelika je tako koncipirana da može biti vikendica, ali i dom tijekom cijele godine manjoj obitelji ili samcu.

 

 

Komentari