Zavirite u moderni stan koji je osvojio prvu nagradu na natječaju

Poznata talijanska građevinska tvrtka Hanner raspisala je natječaj B23 za idejno rješenje stana u Vilniusu, glavnom gradu Litve. Saznajte koji su zahtjevi bili stavljeni pred arhitekte te kako izgleda izvedbeno rješenje stana koji je osvojio prvu nagradu

 

Idejno rješenje litvanskog studija Me2 Architects za dvosobni stan od 52 četvorna metra najviše se svidjelo žiriju natječaja B23 te je dobio priliku za izvedbeno rješenje. Riječ je o natječaju koji je raspisala poznata talijanska građevinska tvrtka Hanner, a zahtjevi koji su stavljeni pred arhitekte bili su u vrlo kratkom vremena i s ograničenim proračunom stvoriti idejni projekt stana za buduće kupce u novogradnji B23 u Vilniusu.

Moderni minimalistički stan oplemenjen pastelnim tonovima sive, ružičaste i ljubičaste osvojio je žiri te je na koncu i doživio svoju realizaciju te stavljen na tržište. Sada je u vlasništvu mladog para, kojem se svidio prije svega odabir boja, ali i način na koji su se kuhinjski ormari i oni u hodniku objedinili u jedan blok presvučen sivim iveralom.