Čarolija Božića u obiteljskom domu španjolske blogerice

Dom španjolske blogerice Ane Isabel Gómez García, u kojem živi sa suprugom i dvoje djece, inspiriran je do posljednjeg kvadrata skandinavskim dizajnom, a prigodne blagdanske dekoracije uvijek slijede ovaj stil. Iznimka nije ni ovaj Božić….

 

 

„Moj dom moje je utočište u koje se volim skloniti i graditi svoje malo obiteljsko carstvo ljubavi i topline. To nastojim postići i načinom uređenja“, objašnjava blogerica Ana Isabel Gómez García (@annie_gg67) svoju ljubav prema interijerima i sklonosti da neprestano mijenja lice svoga doma u Madridu. Njezin stan, u kojem živi sa suprugom i dvoje djece, pomalo je netipičan izbor za Španjolce. Oni naime vole ostati vjerni tradiciji mediteranskog stila – zemljanim tonovima, prirodnim materijalima i dinamičnim uzorcima inspiriranim utjecajem islamske kulture koja je došla sa sjevera Afrike te iz arapskih zemalja.

U stanu Ane Isabel, koji karakterizira jednostavnost, funkcionalnost i obilje stila ipak je sve usmjereno prema sjeveru Europe i popularnom skandinavskom stilu. I blagdanske dekoracije ostaju unutar ovoga stila, ali u nešto intenzivnijim bojama. Aninim stanom dominira bijela boja u kombinaciji sa svijetlim, prirodnim drvom i obiljem zelenila. Stoga blagdanske dekoracije u žarko crvenim nijansama, potpomognute zelenim, crnim i zlatnim akcentima unesu potpuno novi ugođaj u njezin dom. Čarolija Božića koji vlada u ovom stanu postignuta je i time što blogerica ukrasi interijer do posljednjeg kvadrata. Ukrasi se ne nalaze samo u dnevnoj zoni – kuhinji, blagovanju i boravku, nego i dvjema spavaćim sobama te hodniku. Nadamo se da će i vama biti više nego dobrodošla inspiracija za blagdansko ukrašavanje doma.

 

Izvor: Mi Casa

Komentari