APSOLUTNO ČAROBNO: blagdanska idila u moderniziranoj kući na selu

Par s dvoje djece sve slobodne vikende i blagdane provodi u kućici za odmor u Camberu, seocetu na engleskoj obali. Idilično okruženje preselilio se i u njihov interijer od 80 m2, koji su sjajno modernizirali. Pogledajte kako njihov povremeni dom izgleda u božićne dane

 

 


Modna stilistica Gigi i marketinški stručnjak Matt bračni su par s dvoje djece koji svoje slobodne dane kao i sve blagdane provodi uglavnom u svojoj vikendici. Idilično seoce Camber idealno je mjesto za odmor i opuštanje, a takav su ugođaj željeli prenijeti i u svoj drugi dom, kako zovu svoju kuću za odmor. U kući iz sredine 50-ih godina prošlog stoljeća ništa nije mijenjano od vremena useljenja, pa su se Gigi i Matt nakon kupnje prihvatili adaptacije.

Foto: Planete Deco

Mnogi elementi su zadržani, neke su komade namještaja kupili u selu i na sajmovima antikviteta te su sve nastojali uklopiti s novopristiglim stvarima . To se prije svega odnosi na podne oblogame od epoksi smole, sofe, kuhinjski stol… Željeli su unijeti moderan štih, ali i zadržati autentičnost u interijeru koji se sastoji od tri spavaonice i dnevne zone. S jedne strane kuće nalaze se roditeljska, gostinjska i dječja soba a s druge dnevni boravak i kuhinja, koje su povezali rušenjem zida. Otvoreni prostor inspiriran rustikalnim, skandinavskim i industrijskim stilom odiše toplinom zahvaljujući upotrebi drvenih površina kao i kamina.

Foto: Planete Deco

Pored drveta, korišten je još jedan materijal koji je unio toplinu u kućicu u kojoj prevladavaju tamne nijanse. OSB ploče dominiraju u dječjoj spavaćoj sobi – od njih su napravljeni kreveti po mjeri te obloženi podovi, kako bi djeci bilo toplo dok se igraju na podu, te police u kuhinji i boravku.

Foto: Planete Deco

Pogledajte kako njihov dom izgleda u vrijeme blagdana i nadahnite se njihovim originalnim modernim dekoracijama!

 

 

 

 

Komentari