Žutom protiv monotonije: savršen recept za moderan sivi interijer

Predstavljamo vam idejno rješenje trosobnoga stana u ukrajinskom gradu Lavovu u kojem su vlasnici osmislili i svoj ured budući da često rade od kuće. Interijer je savršen primjer kako moderni stil kojim dominiraju neutralne nijanse, prije svega siva, utopliti dodavanjem toplih žutih tonova

 

Vlasnici su angažirali dizajnera Romu Verbichucka za uređenje svoga doma od 65 četvornih metar u Lavovu, a mi vam donosimo idejno rješenje prostora. Uređenje je podrazumijevalo i adaptaciju te rješenje radnog prostora u kojem bi svaki od vlasnika imao svoj radni stol kao i otvorene dnevne zone. Dizajner im je predložio da veliku spavaću sobu pregrade u dvije te tako dobiju i radnu sobu. Ove dvije prostorije odijeljene su sada kliznim vratima s metalnim profilima.

Drugi zahtjev bio je pretvaranje kuhinje i dnevnog boravka u otvoreni prostor. Prema prijašnjem rasporedu iz dnevne se ulazilo u usku dugu kuhinju, a sada je to postala jedinstvena cjelina. Kako su vlasnici ljubitelji modernog dizajna i neutralnih boja, a htjeli su ipak toplu atmosferu u domu, dizajner im je predložio toplu nijansu žute koja se provlači kroz sve prostorije doma. U kombinaciji sa zlatnim detaljima i crvenim akcentima stan je postao ugodan i dinamičan.

 

 

Komentari