Divan dvosobni stan u Zagrebu: šarmantan spoj modernog i rustike

Predstavljamo vam zagrebački stan od 60 kvadrata čije je uređenje osmislila dizajnerica interijera Bosiljka Antolković. Riječ je o stanu u novogradnji kojeg je dizajnerica uredila do posljednjeg detalja.


 

Dizajnerica interijera Bosiljka Antolković uredila je dvosobni stan od 60 četvornih metara u Zagrebu koji plijeni pažnju modernim dizajnom i toplom atmosferom stvorenom pomno odabranim materijalima, prije svega drvetom koji se provlači kao dekor cijelim prostorom.

 

Foto: Darko Mihalić

Centralna prostorija je otvoreni prostor dnevne zone koja uključuje boravak, kuhinju i blagovanje koji su spoj modernog i pomalo rustikalnog stila, prisutnog prije svega na frontama kuhinje na kojima su izvedene uklade. Na kuhinju se nastavlja blagovaonica s modernim stolcima i okruglim stolom. I ovdje je prisutno drvo, a najupečatljivije je na zidnom panelu – uskim lamelama koje se ponavljaju u spavaćoj sobi, što je stilski povezalo prostor.

 

Foto: Darko Mihalić

Suprotno ostatku prostora, dnevni boravak je razigran zelenim nijansama u čemu prednjači tepih. S obzirom na to da je riječ o stanu za najam, u ovaj prostor smještena je udobna sofa na razvlačenje, fotelja sa zanimljivim uzorkom, kao i tv jedinica duž jednog zida.U spavaćoj sobi zadatak je bio smjestiti tri segmenta: spavaći dio s bračnim krevetom, garderobu i radni kutak.

 

Foto: Darko Mihalić

Osim unutarnjeg prostora, uređen je i vanjski dio na kojem je smješten lounge sa sofom i stolićem kao stvorenim za uživanje u proljeću.Želite li postići ovakav izgled i u svom domu koristite dekor natur drva, osnovne svijetle nijanse koje će se odlično uklopiti uz nešto hrabrije tapete geometrijskih uzoraka. Zidni paneli podići će svaki prostor, a naglasit će ga odabir jedne malo jače boje.

 

Zavirite u naš video i pogledajte kako izgleda stan u cijelosti!

 

Komentari