STIŽE SEZONA GRIJANJA: upoznajte štedljivi i estetski atraktivan sustav koji će brzo utopliti prostor

Posljednji dani rujna donijeli su i zahlađenje i potrebu zagrijavanja interijera. Želite li imati topao dom, uštedjeti i pritom imati napredan sustav grijanja koji možete uskladiti s izgledom prostora, vrijeme je da upoznate IC panele

 

 

Uređujete li kuću ili čak stan, problem grijanja možete riješiti na brojne načine. Već neko vrijeme na tržištu postoje sve traženiji infracrveni paneli koji zamjenjuju sve druge oblike zagrijavanja prostora.

Riječ je o panelima koji funkcioniraju kao sunce – zagrijavaju predmete i tako griju prostor. Sve detalje koje je važno znati prije ugradnje objasnili su nam stručnjaci iz Ekosena:

“Infracrveni valovi ne griju zrak kao uobičajeni konvekcijski sistemi grijanja, već griju i stvari u svojoj neposrednoj blizini – pod, zidove, predmete, tekućinu i živa bića, koji na prirodan i zdrav način emitiraju toplinu u okolinu i ravnomjerno zagriju prostor i zrak u njemu. IC Grijanjem lako upravljate pomoću učinkovitog i preciznog WiFI IR Sun regulatora”.

Foto: Ekosen

Za razliku od nekih drugih načina zagrijavanja, postavljanje IC panela ne zahtijeva velike pripremne radove stoga je i početno ulaganje manje. Prema riječima korisnika, prosječna potrošnja znatno je manja od grijanja na plin, struju ili kruta goriva.

Foto: Ekosen

Koje su još dobrobiti IC panela, gdje ih sve možete koristiti te na koja mjesta u domu ih je moguće postaviti, saznajte u video prilogu!

 

Komentari