RUSTIKA NA ZAGORSKOM BREGU: zavirite u šarmantnu kuću za odmor Hrvoja Šalkovića

Sljedeći svjetske trendove, interijeri za najam u Hrvatskoj izgledaju sve atraktivnije i plijene pažnju svojim uređenjem te su velika inspiracija i onima koji se spremaju na opremanje svoga životnog prostora. Ekipa InDizajna vodi vas u kuću za najam poduzetnika Hrvoja Šalkovića

 


Kuće i stanovi za odmor postali su veliki izvor užitka, inspiracije i ideja svima koji vole lijepe interijere ili se spremaju na makeover svoga životnog prostora. Vlasnici takvih nekretnina sve više pažnje posvećuju estetici unutarnjeg i vanjskog prostora, kako bi on bio zanimljiv i privlačan gostima.

Poduzetnik Hrvoje Šalković sa sestrom je preuredio kuću u kojoj je odrastao njihov otac te je namijenio za najam. Zeleni zagorski bregi, tišina i mir jedinstvena su kulisa, idealna za odmor i opuštanje, no da bi sve bilo savršeno, trebalo je preurediti kompletnu kuću staru preko 80 godina. Kako otkriva Hrvoje, puno je truda uloženo u adaptaciju.

 

Foto: Darko Mihalić

Ideja vlasnika bila je stvoriti ugodan i funkcionalan interijer koji će biti inspiriran rustikom, ali bez previše glomaznog i tamnog namještaja. Rezultat je prozračan interijer kojim dominiraju prirodni materijali, prije svega drvo i svijetle neutralne nijanse s akcentima u crnim i zelenim nijansama te cvjetnim uzorcima.

U interijeru površine 70 četvornih metara nalaze se, na dva nivoa, velika dnevna zona s boravkom i kuhinjom, dvije spavaonice te kupaonica na koju je Hrvoje naročito poseban jer nudi puno više od funkcionalnog prostora.

 

Foto: Darko Mihalić

Rustikalnu priču prati i izgled eksterijera, naročito sjenica s velikim drvenim stolom i klupama te nadstrešnicom s gredama. Dodatni adut u dvorištu je bazen te nekoliko maštovitih dječjih punktova za igru i zabavu.

Foto: Darko Mihalić

Kako izgleda kompletan interijer i eksterijer te okruženje u kojem se ova šarmantna kuća nalazi te koji dio kuće se vlasniku najviše sviđa, saznajte u video prilogu.

 

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari