NOVI ŽIVOT TERASE: iznenadili smo Martinu brzim makeoverom njezina ljetnog dnevnog boravka

Zadnje iznenađenje u ovoj sezoni ekipa InDizajna i Mirjana Mikulec priredili su gledateljici Martini, koja je nakon uređenja svoga doma zapela na obnovi terase koja je vapila za preuređenjem

 

 

Pored hodnika, terase su ona mjesta u našem domu koja uvijek posljednja na red kada je riječ o uređenju. A ponekad na svoj novi izgled čekaju i godinama. Gledateljica Martina javila se naš nagradni natječaj upravo zbog ovoga problema – nakon uređenja doma, zapela je na terasi, na kojoj se trenutno nalazi samo sjedeća garnitura, bez detalja i nekih drugih elemenata koje bi Martina željela. Cilj je terasu pretvoriti u produženi ljetni dnevni boravak koji ima sve potrebne bonuse – dovoljno kvadrata i krov koji je štiti od kiše i vjetra.


PRIJE

Inspiracija Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Almmir Fakić

POSLIJE

U suradnji s Meblo Tradeom, Mirjana i njezin tim u ograničenom vremenu preuredit će Martinin vanjski prostor i preobraziti ga u pravu stilsku čaroliju, prepunu topline, šarma i ugodnih detalja.

Prvi korak bio je odabir elegantne i moderne garniture za sjedenje i klub stolića.

Prioritet pri uređenju vanjskih prostora je kvalitetan namještaj. Sigurna sam da će zahvaljujući suvremenom dizajnu odabrane garniture ovaj eksterijer postati omiljeno mjesto Martinine obitelji”, ističe dizajnerica.

Nakon namještaja na red su došli zeleni detalji, nezaobilazne stavke pri opremanju terasa. Zelenilo je Mirjana Mikulec potražila u Flora vrtnom centru i odabrala je tuje, ukrasno grmlje i razne sukulente. Tegle u koje je smješteno zelenilo podigle su prostor i dale mu dozu elegancije, a vitke tuje stvorile su divan zeleni paravan prema susjednoj terasi i zaklonile Martinin mali raj od znatiželjnih pogleda.

 

Inspiracija Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Almmir Fakić

No, pored djela za sjedenje, uređen je i ostatak terase koji je do sada zjapio prazan i neiskorišten. Kako izgleda ostatak terase, odnosno dio s lounge ležaljkama, pogledajte u video prilogu!

Komentari