Tim Mirjane Mikulec u Tininoj kuhinji: evo kako temeljito sanirati popucale zidove i zaštititi ih od prljanja

Stan od 50 kvadrata Tina je uređivala godinu dana, no neki nedostaci još su vidljivi, ponajprije u kuhinji. Mladoj vlasnici tako najviše smeta popucani zid u kuhinji koji ne izgleda imalo privlačno i jedan bijeli zid koji se često prlja

 

 

Gledatelje InDizajna često muče problemi u kuhinjama, osobito kada je riječ o starijim stanovima ili onima koji nisu dugo renovirani. Tina Špoljar javila se na natječaj Riješi moj problem s problemom kuhinjskih zidova. Jedan je zid naime posve popucao i kako nema ništa na njemu osim cijevi za centralno grijanje, ne izgleda nimalo lijepo ni zanimljivo, a drugi je uglavnom prljav, budući da se uz njega neprestano prolazi.

Kako je riječ o frekventnom dijelu stana, problem sa zidom uz prolaz do sudopera i kuhinjskih ormarića je konstantan, tim više što je bijele boje.

Kako bi riješili Tinin problem, tim Mirjane Mikulec sanirao je u suradnji s Bauhausom oštećeni, popucali zid, a nakon njega i drugi zid na prolazu, koji je pobojan u praktičnu crnu boju s efektom školske ploče. Ovako će biti izložen znatno manje prljanju nego do sada.

Pored novih boja za zidove, kuhinja je obnovljena i s nekoliko praktičnih polica te dekoracija koje su upotpunile dojam. Sada su zidovi sanirani, čisti, s novim slojem boje, ali i oplemenjeni detaljima koji daju čar kuhinjskom prostoru.

Kako je detaljno tekao ovo mini osvježenje kuhinje te koji su sve koraci bili potrebni za potpuno saniranje zidova, pogledajte video prilog!

 

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

POSLIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari