INSPIRIRAJTE SE NOVITETIMA: paleta boja i uzoraka za namještaj po mjeri sada je još veća

Opremanje doma ozbiljan je i nimalo lagan zadatak pa mu treba tako i pristupiti. Posebnu pozornost i dovoljno vremena potrebno je posvetiti materijalima i dekorima, a jednom kad definirate što želite kreće realizacija vaših želja i potreba.

 

 

Svaka sezona donosi nešto novo u svijetu dekora i materijala. Trendovi kojima se predviđa velika popularnost su metalni dekori s rubnom trakom u drugoj boji te odabir samo jedne boje u interijeru, ali u različitim nijansama i strukturama. Odgovor na nedoumice prilikom definiranja finalnog rješenja ili inspiraciju za ono što tražite ponudit će stručnjaci iz Elgrada.

Foto: Elgrad

Danas većina ne bira samo jedan dekor, ideje i želje su odvažnije pa mnogi pri opremanju doma više ne igraju na sigurno. Upravo zato je kompanija Egger, čiju kolekciju možete istražiti u Elgradu, predstavila svoje novitete. Riječ je 140 dekora iverala i 69 dekora radnih ploča.

INDIZAJN

 

Novitet dostupan kupcima je i aplikacija pomoću koje svi zainteresirani mogu proučiti ponudu i svojstva dekora gdje god se nalazili, ali i sami izraditi nacrt prostorije koju žele urediti. Aplikacija omogućava da dekor doživite u 2D i 3D prikazima kako biste odmah vidjeli kako prostor treba izgledati. Svoj nacrt možete spremiti i kasnije se vraćati na njega ako nešto želite promijeniti.

INDIZAJN

 

Sve detaljnije informacije o novitetima, trendovima i aplikaciji pogledajte u video prilogu!

 

Komentari