DIZAJNER NA JEDAN DAN: kako su se natjecatelji snašli s jednim dominantnim komadom namještaja

U prvom dizajnerskom dvoboju nove, 17. sezone emisije, u prilogu Dizajner na jedan dan natječu se prijatelji Vedran i Domagoj s bračnim parom Sanjom i Željkom. Pogledajte tko je od njih bolje odgovorio na zadatak!

 

 

Najkreativniji gledatelji emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec u svakoj sezoni dobivaju mogućnost okušati se i sami kao dizajneri te pokazati svoje umijeće i snalažljvost u uređivanju interijera. Stručni žiri odabrao je 12 parova za koje smatra da su dorasli zadacima stavljenim pred njih te ćemo ih vidjeti svaku nedjelju u prilogu Dizajner na jedan dan.

 

Uređenje terase: pogledajte kako to rade dizajnerice na jedan dan

FOTO: INDIZAJN

 

U prvom prilogu u novoj sezoni trebalo je u zadanom vremenu urediti dnevni boravak s jednim dominantnim komadom namještaja po izboru. Tema se kapetanima Sanji i Vedranu jako svidjela, a kako su se snašli sa svojim pomagačima, ocijenila je Mirjana Mikulec.


VEDRAN & DOMAGOJ

InDizajn

Oba para natjecatelja za osnovni komad namještaja odabrali su jedan sjedeći element, ali ne i isti. Vedran i Domagoj odabrali su da to bude naslonjač, a Sanja i Željko sofu. Naslonjač koji su odabrali Vedran i Domagoj doista je zbog svoga dizajna, ali i uzorka bio hrabar odabir. No, sve je ipak “ublažila” sofa od tamno zelenog baršuna…

Kako je dizajnerici Mirjani Mikulec svidjela njihova ideja, te koji par je po njezinu sudu bolje odgovorio na zadatak, saznajte u video prilogu!


SANJA & ŽELJKO

InDizajn

Komentari