SITNICE ČINE RAZLIKU: zavirite u jednostavno uređen stan koji svoj šarm gradi na pomno odabranim detaljima i kontrastu

Sitnice će uvijek podići svaki prostor i interijer učiniti vizualno zanimljivim. Zato ćete se zaljubiti u stan od 60 kvadrata uređen za poslovnu ženu u kojem detalji ovaj dom čine ugodnijim i toplijim. Studio Mirjane Mikulec stan je uredio u suvremenom stilu s naznakama eklektike u kojem kontrast igra posebnu ulogu. U suradnji s Mastercardom vam otvaramo njegova vrata

 

 

 

Dnevna zona zauzima najveći dio stana i kombinacija je kuhinje, blagovaonice te dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na balkon. Zid na kojem je smještena tv jedinica razigran je bijelim ciglicama što prostoru daje dašak industrijskog šarma.

 

ZA LJUBITELJE ŠVEDSKOG DIZAJNA: postignite sličan izgled u svojem domu

MIRJANA MIKULEC / FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

Posjetitelju će pozornost zasigurno privući zlatna visilica iznad blagovaonskog stola koji je smješten centralno uz linearnu kuhinju. Toplina prostora postignuta je odabirom svijetlih nijansi i dekora drva na kuhinjskim frontama.

Tapecirani stolci postavljeni oko stola s industrijskom notom odvajaju kuhinju od prostora za odmor. Ovdje je svoje mjesto našao i mali radni kutak sa zanimljivim crnim zidom spremnim za pisanje poruka ili popisa za kupnju.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Osim hodnika u kojem dominiraju crni zidovi i bijele tapete s diskretnim motivima drveća, kontrast crne i bijele s nijansom sive provlači se i kroz kupaonicu. Uz elegantna okrugla ogledala crnog ruba posebnu pozornost zaokupljaju male pločice postavljene u bijeloj i sivoj boji te one na podu zanimljivog uzorka.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Stan ima spavaću i gostinjsku sobu koje su uređene jednostavno i elegantno uz odabir decentnih detalja koji se po potrebi mogu mijenjati. Tapete dinamičnog dizajna, opet u crno bijeloj kombinaciji, u obje prostorije stvaraju osjećaj ugode koji se provlači kroz cijeli dom.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Pratite i dalje našu stranicu indizajn.rtl.hr jer ćemo vam u narednim danima savjetovati kako uz proizvode iz hrvatskih trgovina postići ovakav izgled  kuhinje i blagovaonice i to uz popust na plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.

Komentari