ŽENSTVENO I ELEGANTNO: 50 kvadrata ispunjenih dobrim stilom i funkcionalnošću

Dvosobni stan površine 50 kvadrata nalazi se u Kijevu, a njegovo uređenje, usklađeno sa željama mlade vlasnice, potpisuje ukrajinski studio Klever Design. Zavirite u interijer i nadahnite se dobrim idejama!


 

Donosimo vam prijedlog uređenja dvosobnog stana u novogradnji u Kijevu, koji će biti novi dom mlade poslovne žene. Stan je u fazi realizacije, a 3D vizualizacija koja prati tekst vjerno dočarava kako će prostor izgledati. Koncept uređenja prostora potpisuje studio Klever Design, koji je slijedio zahtjeve vlasnice.

Želje su joj se prije svega odnosile na stil uređenja te atmosferu. Vlasnica je ljubiteljica nježnih pastelnih boja i sviđa joj se klasika, koja je sada vrlo popularna u interijerima. Nije željela veliku kuhinju, jer rijetko kuha, ali je zato željela spavaću sobu koja odiše raskoši i luksuzom, poput onih hotelskih te je željela zaseban garderobni prostor.

 

3D vizualizacija: Klever Design

Stoga su tijekom gradnje dizajneri intervenirali u tlocrt spavaće sobe, te pregradili zidovima jedna kutak u kojem su trebali biti ormari. Taj kutak, mala izba od 2,5 kvadratna metra je ustvari walk in garderoba.

3D vizualizacija: Klever Design

Drugi zahvat tijekom gradnje, na prijedlog dizajnera, bio je rušenje zida koji je dijelio hodnik od kuhinje. To je omogućilo više svjetla u hodniku, više skladišnog prostora te dojam prostornosti u ulaznom prostoru. Hodnik vodi u kuhinju koja je u produžetku dnevni boravak s blagovanjem, te u spavaću sobu i kupaonicu.

3D vizualizacija: Klever Design

Interijer je kombinacija klasike, elegancije i modernog dizajna, koji je vrlo praktičan i funkcionalan, a svaki kutak iskorišten je za ugradbeni namještaj i dodatne sadržaje, kao primjerice, stolić za šminkanje u spavaćoj sobi te spomenuti walk-in ormar.

3D vizualizacija: Klever Design

Pored pastelnih tonova ružičaste i plave, u interijeru su prisutne bijela i svijetle nijanse sive te drvene površine, koje su oplemenile prostor i dale mu toplinu i ugodu. Prostor ima i jake stilske akcente u vidu kombinacije parketa i keramičkih pločica u obliku heksagona, štukatura na zidu i rasvjete.

 

Komentari